Overlijden Walter Verhoeven

Geschreven door Hoofdbestuur.

Uit de krant hebben wij kennis genomen van het overlijden van ons lid

Walter Verhoeven

opa van onze leden Bas van der Cruijsen en Tess Verhoeven

Hij was dit jaar 59 jaar lid van onze vereniging.

De afscheidsdienst wordt gehouden op zaterdag 25 oktober om 17.00 uur in het crematorium Maaslanden

Walter is 72 jaar oud geworden.

Wij wensen de familie heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Bestuur en leden R.K.V.V. Nieuwkuijk

De Herfst in aantocht

Geschreven door Jeugdcommissie.

Vooral ’s avonds is alweer snel te merken dat de herfst nu echt gearriveerd is. Het is al weer vroeg donker en dit weekend wordt zelfs de wintertijd alweer van kracht.
Graag aandacht voor iedereen (jong en oud) Zorg er voor dat de verlichting in orde is. Zodat iedereen veilig op het sportpark aankomt en ook weer veilig naar huis rijdt.

A.L.V. 3 november

Geschreven door Hoofdbestuur.

De agenda van de A.L.V. van maandag 3 november is vandaag via Sportlink naar onze leden verstuurd.

7 tegen 9

Geschreven door Nieuwkuijk ME.

Vandaag de laatste bekerwedstrijd uit tegen WSC ME1. Helaas waren er 3 meiden minder van de partij i.v.m. een feestje.

C1 bekert eenvoudig verder !!!

Geschreven door Nieuwkuijk C1.

Op een zonnige zaterdag was er de laatste poulewedstrijd in de beker tegen Haarsteeg.

3e beker duel wordt ook weer gewonnen door MD1

Geschreven door Lousje.

Zo Zaterdag ochtend hartje zomer, o nee, het is herfst, maar wat een prachtig weer om te voetballen. Het is 11.00 uur en al dik twintig graden, beloofd weer een mooie dag te worden. Er waren zelfs een aantal dames van Dames 1 op het sportpark om eens naar die talenten te kijken, en ze vielen van de en verbazing in de andere.