KERSTTRAINING 2014

Geschreven door Hoofdbestuur.


Op donderdag 18 december zal weer de jaarlijkse altijd weer gezellige kersttraining gehouden worden voor alle seniorenelftallen, dameselftal en voor de A1 junioren en Meiden A en uiteraard voor de steunende leden, die op donderdag graag een balletje trappen.
Voor deze laatste training van het jaar 2014, die we op een gezellige en saamhorige wijze willen afsluiten zullen komend weekend inschrijfformulieren worden uitgereikt door de organiserende commissie.
Inschrijving kan, met betaling van 5 euro, tot en met 14 december bij de medewerkers achter de bar. Na afloop van de training is er weer een geweldig samenzijn in de kantine met een hapje en drankje.
Het belooft weer een ouderwets en gezellig “Avondje Kuijk” te worden.

De derby van de Dames

Geschreven door Nieuwkuijk VR1.

Zondag morgen was het dan zover, de derby tegen de vrouwen van haarsteeg stond op het programma! Om kwart voor elf verzamelen een prima tijd. Dit vonden overigens niet alle dames maar de leiding was er het wel over eens 12 uur voetballen, geen klagen. Onder de bespreking was er al enige spanning te proeven bij de dames. Of dit lag dat we tegen Haarsteeg moesten of omdat ze gelijk in punten stonden? Een combinatie van beide vermoedelijk. Er zaten veel bekende voor de dames bij Haarsteeg wat ook altijd zorgt voor wat meer zenuwen.

Real Lunet een maatje te groot

Geschreven door Piet Sanders.

Niet voor niets is dit elftal de trotse koploper in de 3e klasse en waarom hebben we vandaag kunnen zien in de wedstrijd, die uiteindelijk eindigde in een 1-4 nederlaag. Al snel na de aanvang van de wedstrijd was te zien dat onze tegenstander veel meer inhoud had. Voetballen zonder bal, waarbij iedere speler steeds aanspeelbaar is een belangrijk onderdeel en dat beheerste onze tegenstander gedurende de gehele wedstrijd. Daardoor werd het voor hen ook gemakkelijker om de wedstrijd naar hun hand te zetten. Voor dat we ons daar een beetje op in hadden kunnen stellen werd een onachtzaamheid al snel afgestraft en ook bij het volgende logische doelpunt kwamen we handen en voeten te kort om dit te voorkomen. Het eerste half uur was dan ook helemaal voor Real Lunet. In het laatste gedeelte van de eerste helft werden wij sterker en door een prachtige aanval met een mooie pas van Sjors werd Jordi bereikt die deze kans op prachtige wijze benutte. Daarna waren er nog wat kansen op de gelijkmaker door o.a. een prachtig schot van Jordi. Na de rust hoop je dat onze jongens op dezelfde wijze weer door kunnen gaan om zo te proberen de gelijkmaker te scoren. Maar o.a. de laatste man van Real Lunet dacht daar anders over en begon van achteruit een solo, passeerde vijf of zes tegenstanders zonder dat er wat gebeurde en maakte deze actie af door ook nog de 1-3 te scoren. We hebben daarna nog van alles geprobeerd om de score een ander aanzien te geven, hetgeen echter niet lukte. Real Lunet maakte nog eenmaal gebruik van onze aanvallende aspiraties en scoorde uit een counter  de 1-4.  Compliment aan de goed leidende scheidsrechter, die in deze sportieve wedstrijd de kaarten op zak hield.

F1 kan goede lijn niet doorzetten

Geschreven door LEIDING F1.

De wekker gaat af, ik kijk,  oh het is pas 7 uur, opstaan het is tijd om te gaan werken, oh nee het is zaterdag we moeten voetballen. In alle vroegte op gestaan om vandaag te voetballen in en tegen Woudrichem.

C1 steelt wat punten !!!

Geschreven door Nieuwkuijk C1.

Omdat we afgelopen weken tegen wat blessures aangelopen zijn moesten we met heel wat D spelers op pad. Gelukkig was de D1 vrij en willen die jongens altijd lekker voetballen.

Vals geld detectoren

Geschreven door Hoofdbestuur.

Vanaf vandaag zijn in de kantine twee vals gelddetectoren geplaatst. Vorige week is in onze kantine een vals biljet van 50 euro aangeboden.


Met de genomen maatregel verwacht het bestuur afdoende maatregelen te hebben genomen om herhaling in de toekomst te voorkomen.