Koningsdag 2017

Geschreven door Evenementencommissie.

Over een kleine twee weken gaan we er weer een mooi feestje van maken bij RKVV Nieuwkuijk! Op 27 april staat heel het sportpark in het teken van Koningsdag.
Vanaf 9:30 uur organiseert de AVN bij de Badweg weer een kleurrijke fietstocht. Alle kinderen zijn welkom om hun fiets daar te versieren om daarna in een mooie optocht naar het sportpark te komen.

De uitreiking van de mooist versierde fiets zal plaatsvinden op het voetbalterrein onder begeleiding van de bewoners van Het Thomashuis.

Rond de klok van 11:30-11:45 uur starten we met de "Bertus Buijs Bokaal". Met tal van leuke activiteiten en spelletjes gaan we strijden om deze beker. Ook word er gestreden voor de "Sjef van Falier en Jan van Loon Bokaal" in verschillende leeftijdscategorieën.

Tijdens de pauzes houden we net, als alle andere jaren, een leuke loterij. Vindt u het leuk om iets te sponsoren dan kunt u contact opnemen met Saskia Sprangers 06-33767264. 
Wij hebben een GEWELDIGE hoofdprijs waar u zich vanaf 13 april al voor kunt inschrijven in de kantine!                            

BALLONVAART VOOR 2 PERSONEN!

Natuurlijk mag HET TRADITIONELE EI SLINGEREN niet ontbreken. Dit gaat voor het Penaltybokaal gebeuren. Om 16:00 uur gaan we ons klaar maken voor de finale van het Penaltybokaal. Dit jaar zal Jeroen Verhoeven de zeer zware taak op zich nemen.

Na afloop zullen in de kantine de prijsuitreikingen plaatsvinden van de Bokalen, de Penalty Bokaal en de BALLONVAART.

The Party Sound drive-inn show zal deze middag/avond ons op Koningsdag muzikaal begeleiden. Om de spanning voor de uitreiking van alle prijzen weg te nemen gaan we met de voetjes van de vloer samen met niemand anders dan SNOLLEBOLLEKUH!

Wij hopen jullie allemaal te zien op 27 april!

Eerste elftal povertjes naar ruime zege

Geschreven door Piet Sanders.

Vooraf ga je met een gevoel naar het sportpark, waarbij je hoopt op een leuke wedstrijd te zien tegen  hekkensluiter S.V.G. Een wedstrijd waarin we lekker ontspannen kunnen ballen, elkaar gemakkelijk het balletje toe kunnen spelen, rust kunnen brengen om een goede wedstrijd te spelen met een mooi resultaat, een overwinning. Dit laatste is uiteindelijk in de tweede helft tot stand gekomen, maar meer op basis van strijd en beleving dan door goed en mooi voetbal. Maar misschien kun je dit ook niet tegen een tegenstander die met passie en strijd probeert  degradatie te voorkomen. Voor de rust deden zij overigens goed mee al waren wij wel duidelijk de bovenliggende partij, maar zoals al geschreven, speelden we te onrustig en waren we onzorgvuldig in de passing. Uit een corner, waarbij de bal via een kluts bij Brent kwam, kon hij de score openen en met deze stand werd de rust bereikt. Na de rust werd er wat beter gevoetbald en was het wachten op doelpunten om zo het veldoverwicht uit te drukken in een uiteindelijke ruime overwinning. Max benutte een mooie pass van Brent, Mitchel liet maar weer eens zien dat hij een goede vrije trap kan nemen, waarna het weer de beurt was aan Max om aan zijn doelpuntensaldo te werken. Met een daverend schot van een flinke afstand maakte Roel het vijfde doelpunt, zodat degene die de wedstrijd niet gezien heeft een grote uitslag op teletekst terug vond.
Ik vond het allemaal wat povertjes en dat zal ongetwijfeld ook de mening zijn van degenen die de wedstrijd gezien hebben. Maar de punten zijn binnen en daar gaat het in deze fase van de competitie om met mogelijk promotiewedstrijden voor de boeg. Maar eerst nog 3 belangrijke wedstrijden en de eerste is volgende week tegen Be Ready in Hank.

Kampioen JO17 wint overtuigend van Boxtel !!!

Geschreven door JO17.

Na vorige woensdag avond al Kampioen te zijn geworden bij Nevelo uit moest er nog steeds een feestje worden gevierd. En wat is er dan mooier om dit te doen als je thuis speelt tegen de nummer 2 Boxtel.

Oops we did it again, kampioen MO17 2017

Geschreven door Louske.

Zaterdag 22-4-2017, we zijn op weg naar Oisterwijk waar het moet gaan gebeuren. Nadat we afgelopen donderdag deze tegenstander al verslagen hadden met 7-2 hadden we er natuurlijk vertrouwen in dat het goed zou komen vandaag. maar we hebben ervaring met kampioenswedstrijden spelen en meestal zijn dat niet onze beste wedstrijden. Maar vandaag liep dat effe anders. We hadden de meiden op hun hart gedrukt dat ze van meet af aan er tegen aan moesten en een paar doelpunten moesten maken. Dan maak je het jezelf en de coaches een stuk makkelijker. En dat deden ze, we hadden er al snel 1 inliggen, en ja dan wordt je toch relaxter van. Toen de eerste erin lag gingen we lekker frank en vrij voetballen, en de ene goal was nog mooier als de andere. Met de rust stonden we al met 4-0 voor. Dus dat feestje gingen ze ons niet meer afpakken vandaag????. Na de rust wisten we nog drie keer te scoren waardoor we met een dikke overwinning het kampioenschap kunnen vieren. Nadat we terug waren in ons eigen Nieuwkuijk werden we ontvangen met fakkels en een dik applaus op het sportpark.
In de kantine werd het feest voortgezet, en huldigde Thom Blankers onze kersverse kampioenen, waarna het feest echt los barstte. De Jongens onder 17 waren ook kampioen en samen met hun zijn we de platte kar op gegaan en hebben we zowel in de Pul als in den Bork een drankje op. Waarna we weer terug gingen naar de kantine. Tot in de late uurtjes is er door gefeest.
Meiden, Dewi, Eline, Kim, Pien, Kristel, Lola, Veerle, Tess, Isa, Maud, Roma, Terre, Floor, Pam, Lieke, Kiki, van harte gefeliciteerd met wederom een prachtige prestatie. Volgende jaar weer hoofdklasse voetballen. Maar we hopen er dit jaar nog iets iets moois aan toe te voegen, De KNVB beker. Dat zou toch wat moois zijn.
Annemieke, John, Janneke en Ruud, dank je wel, we zijn een topteam.


Klik op lees meer voor meerdere foto's

Uiteindelijk toch nog een goede overwinning voor MO-17

Geschreven door Louske.

Vandaag stond de uitgestelde wedstrijd tegen Nevelo op het programma. Eerst om 19.00 uur toen om half 8 toen on 19.15 uur. En uiteindelijk begonnen we om 19.10 uur. Alleen hadden wij in ons koppie dat we pas om 19.15 uur zouden beginnen, maar Nevelo niet, dus die schoten alvast de 0-1 binnen. Tja nu waren wij ook bij de les.

JO9-1 houdt kampioen op 1-1

Geschreven door De Razende Reporter.

Met Noad'32 kwam kampioenskandidaat nr 1 op bezoek en we hadden nog onthouden van de uitwedstrijd (6-1 verloren) dat dit idd een echt goede ploeg was. MAAR (en de trainers waren allebei duidelijk) "zeer goed je best doen dan hoeven we van deze ploeg echt niet te verliezen"!

De Paaseieren zijn gevonden!

Geschreven door EvenementenC.

Zaterdag in de vroege ochtend had de paashaas het Sportpark van Nieuwkuijk weer gevonden. Nadat de JO-7 en de voetbalschool klaar waren met hun wedstrijd en training kon het zoeken gaan beginnen.

 

De paashaas had goed zijn werk gedaan en het duurde even voordat alle chocolade eitjes waren gevonden. Met handen en zakken vol kwamen de spelertjes weer terug.

Daar stond voor iedere speler nog een lekkere extra verassing te wachten op het veld. Want na een mooie wedstrijd en een goede training hadden ze nog een extra chocolade paashaas verdiend.

Zie verder voor meer foto's!

Kivits Sport

Geschreven door HB.

Graag wil het bestuur onze leden, op verzoek van Mark en Mirella Kivits, informeren over de ontwikkelingen rondom de winkel van Kivits Sport op de Vliedberg.

Wellicht dat sommige Funda gebruikers het al hadden gezien. Mark en Mirella hebben hun pand te koop gezet. Het is echter zeker niet zo dat zij gaan stoppen met de winkel! Na een eventuele verkoop, blijft de winkel in het huidige pand of wordt voortgezet in een ander winkelpand op de Vliedberg.

Onze leden kunnen hun kleding en andere sportattributen dus gewoon blijven betrekken van Kivits Sport met wie onze vereniging een kledingcontract heeft afgesloten. Ontwikkelingen zullen via de site bekend gemaakt worden.

Technische Commissie

Geschreven door HB.

Het bestuur wil de leden graag informeren over de nieuw samengestelde technische commissie die actief is binnen onze vereniging. De technische commissie bestaat uit:

  • Roul Hendriks met aandachtsgebied E en F pupillen en voetbalschool;
  • Sjors van der Aalst met aandachtsgebied D pupillen en junioren;
  • Eddy Kok met aandachtsgebied meisjes en dames; en tot slot
  • Ad van Tuil met aandachtsgebied senioren en selectie.

Rik de Langen is vertegenwoordiger vanuit het hoofdbestuur en tevens voorzitter van de TC en René van Falier heeft zitting in de TC namens de JeugdCommissie. Momenteel is de commissie druk bezig met de samenstelling van de elftallen voor volgend seizoen in combinatie en overleg met leiders en trainers zodat er eind april een concept plan/voorstel klaar is.

JO17 gaat na Kampioenschap ook naar halve finale beker !!!

Geschreven door JO17.

Na woensdag al kampioen te zijn geworden was er zaterdag het treffen met Wilhemina boys  die we in een slechte wedstrijd toch met 1-2 hebben gewonnen. En nu stond er dan de kwartfinale beker op het programma thuis tegen ODC. En omdat dit de 4e wedstrijd al was binnen 9 dagen waren er ook wat pijntjes, en jongens die wat extra rust kregen.

MO-17 in de beker

Geschreven door Louske.

En dan wordt je wakker op 2e paasdag en denk je vandaag kunnen we historie schrijven in Nieuwkuijk. Als we winnen gaan we naar de halve finale beker. Jee dat zou wat zijn. Volgens mij is er nog nooit een meiden team, of dames team in Nieuwkuijk zover gekomen in dit toernooi. En dan loop je naar het sportpark toe en dan voel je een gezonde spanning op komen. Lekker , hopen dat het goed uitpakt vandaag.

JO9-1 doet wat NK1 niet kan!

Geschreven door De Razende Reporter.

In 3 dagen tijd (thuis op donderdagavond en uit op de zaterdag erna) speelden we 2 keer tegen FC Engelen. Waar Nieuwkuijk 1 kansloos was tegen deze club gingen wij het proberen beter te doen.

Zit er nog een kampioenschap in voor JO11-3?

Geschreven door JO11-3.

Afgelopen zaterdag moest onze concurrent Empelina gelijk spelen of verliezen, dan zouden de jongens van JO11-3 alles in eigen hand hebben om kampioen te worden. Helaas voor ons heeft Empelina gewonnen. Wij moesten zelf tegen Good Luck, deze hebben we met slecht voetbal weten te winnen. Aanstaande woensdag 19 april zullen we Good luck thuis ontvangen om 18.30 uur, hopelijk winnen we deze wedstrijd, maar dan met goed voetbal.
Zaterdag 6 Mei zal dan heel Nieuwkuijk en omstreken uitlopen voor de topper tegen Empelina, alle ouders, opa's en oma's, ooms en tantes, buren, vrienden en bekende zullen worden opgeroepen om onze jongens te komen ondersteunen en aanmoedigen. Bij winst op Empelina nemen we namelijk de koppositie over van ze en staan wij op nummer 1 !!!
Helaas heeft Empelina dan nog een wedstrijd tegoed en wel op 8 Mei tegen Good Luck. Die dag zijn we dus voor de club uit Raamsdonksveer.
Wat ook de uitslag gaat worden, we gaan in ieder geval voor twee dagen aan kop! En zorgen dat Empelina niet bij ons in Nieuwkuijk kampioen wordt! En wie weet ......... Good Luck !

JO 13-1 pakt 1 punt

Geschreven door Leidfing JO13-1.

Vandaag tegen de nummer laatst Helvoirt. Thuis dik gewonnen, maar dat wil niets zeggen. Als Helvoirt zou winnen, zouden ze de rode lantaarn aan ons overhandigen. In een niet beste wedstrijd kwamen we 2x op voorsprong, maar 2x kwam Helvoirt terug. Einduitslag 2-2. We kregen voldoende kansen op meer, maar gezien het gehele spelbeeld, zou dat niet terecht zijn. Eens kijken, of we toch nog plaats 10 kunnen bemachtigen?

JO17 heeft het weer geflikt!

Geschreven door JO17.

Woensdag avond uit tegen Nevelo, omdat de wedstrijd verzet was ivm het 90 jarig jubileum van de club, dus een heuse jubileum wedstrijd. Met nog 5 wedstrijden te gaan en 13 punten voorsprong op Boxtel die een wedstrijd meer hebben kon in Oisterwijk op woensdagavond bij winst het Kampioenschap binnen worden gehaald. Met de harde kern en nog een hele stoet aan supporters konden we om half acht beginnen aan de wedstrijd.