Indelingen

Geschreven door Peter.

Er zijn weer wat wijzigingen doorgevoerd, waaronder trainingstijden. Onderstaande bestanden zullen gedurende de weken worden aangevuld. Als dat zo is, zal dit bericht verschijnen met de tekst "update".

Jeugd

Senioren

Indeling senioren 2016-2017

Geschreven door HB.

Via onderstaande link is de licht aangepaste indeling te vinden. De trainingstijden voor de jeugd worden nu verzameld en naar verwachting komende week gepubliceerd.

De elftallen Nieuwkuijk 3 tot en met Veteranen 1 kunnen vanaf 18 augustus gaan trainen. Vanwege beperkte capaciteit is dit mogelijk op 18, 25 augustus en 1 september vanaf 21.00 uur op het Xtra-grasveld. Na de vergadering met de leiders, welke op 1 september gepland staat, zal het nieuwe trainingsschema (tijden en velden) gemaakt worden. Dat zal dan op 8 september ingaan.

Voor in de agenda: de eerste kantine/clubavond is op 11 augustus (in verband met de verbouwing van de keuken is de keuken op 11 augustus nog niet open).

INDELING SENIOREN 2016-2017

Mappen spelerspassen

Geschreven door Hoofdbestuur.

De mappen met spelerspassen zijn in de afgelopen weken nagekeken. Versleten mappen zijn vervangen , de aanwezige passen zijn gecontroleerd, passen zijn ondergebracht in de mappen, waarin ze volgens de eerder gepubliceerde voorlopige indelingen thuis horen. Dat zou betekenen, dat de diverse teams voor wat betreft de spelerspassen klaar zijn voor het nieuwe seizoen, maar...........helaas ontbreken er nog een aantal passen van nieuwe leden en van leden, die overkomen vanaf de E-pupillen naar de D-pupillen. Deze zullen in de loop van de komende weken langzamerhand binnenkomen en dan aan de mappen worden toegevoegd. Daarnaast zijn er echter ook nog een aantal spelers/speelsters , die op dit moment nog niet gereageerd hebben op het niet onredelijke verzoek om een pasfoto en het aanvraagformulier in te leveren. In de komende weken zullen ultieme pogingen worden gedaan om er voor te zorgen dat ook deze spelers/speelsters over een geldige spelerspas beschikken.

Aan de inrichting van de mappen is weer veel aandacht besteedt, maar dat betekent niet, dat er geen fouten gemaakt kunnen zijn. De leiders van alle betrokken elftallen vanaf de selectie t/m O13 worden dan ook verzocht om de mappen op inhoud te controleren. Advies is om daar niet mee te wachten tot de eerste wedstrijd, maar hier tijdig naar te kijken om teleurstellingen te voorkomen. Mochten er passen ontbreken dan graag contact opnemen met Sjaak Sanders.

Vooraankondigiging contributie 2016-2017

Geschreven door Hoofdbestuur.

De contributiebedragen voor het seizoen 2016-2017 zijn vastgesteld conform de besluitvorming in de A.L.V. van 2013 en luiden als volgt


Senioren: 166 euro 

O19, O17, O15: 139 euro (inclusief bijdrage presentatiepak)

O13, O11, O9:  125 euro (inclusief bijdrage presentatiepak)

Voetbalschool:  24 euro

Steunende leden: 69 euro

Alle contributiebedragen zijn geindexeerd en afgerond op helen. Voor de leden in de voetbalschool en onze steunenende leden heeft de indexering wegens afronding nog geen gevolgen.

Verdere informatie over de automatische incasso zal nog volgen.

Competitie 2016-2017

Geschreven door Peter.

De KNVB heeft de competitie indeling gepubliceerd.

Dit zijn de competities die bekend zijn gemaakt (KLIK HIER).

Selectieweekend 2016

Geschreven door Sander.

 

Inmiddels is het seizoen 2015/2016 al ruimschoots afgesloten en is de selectie al in voorbereiding op het nieuwe seizoen met de nieuwe trainer. Echter stond het weekend als afsluiting van het seizoen nog op het programma! Na vorig jaar Praag te hebben bezocht, viel de keuze voor dit jaar op de stad Antwerpen. De organisatie heeft zijn best gedaan om er dit jaar weer een geslaagd weekend van te maken. De groep vertrok met 29 man op vrijdagavond 8 juli richting België en kwam zondag 10 juli in de middag weer moe, maar voldaan terug. Als afsluiting was er nog een BBQ in de Pul op zondagavond.

LEES VERDER (OOK FOTO'S EN FILMPJES!)

Bekerindeling Nieuwkuijk 1&2

Geschreven door Peter.

Maar liefst 2 Heusdense voetbalverenigingen gaat Nieuwkuijk 1 ontmoeten in de beker! Het programma is nog niet bekend, alleen de indeling.

FC Drunen 1
Nieuwkuijk 1
Sparta'30 1
Vlijmense Boys 1

Nieuwkuijk 2 heeft een geheel Heusdense poule:

Haarsteeg 2
Nieuwkuijk 2
RKDVC 2
Vlijmense Boys 2

Nieuwkuijk 1 in 4D

Geschreven door Peter.

De indeling van de competitie voor Nieuwkuijk 1 is door de KNVB gepubliceerd. Voor de overige elftallen wordt dat rond 15 juli gedaan.

Nieuwkuijk 1 gaat voetballen in 4D met de volgende tegenstanders:

Team Voorkeurstijd
Be Ready 1 14:30
Berkdijk 1 14:30
Blauw Wit'81 1 14:30
DVVC 1 14:30
FC Engelen 1 14:00
HHC'09 1 14:30
Irene'58 1 14:30
Nieuwkuijk 1 14:30
Raamsdonk 1 14:30
SC Elshout 1 14:00
SV Reeshof 1 14:30
SVG 1 14:30
TSV Gudok 1 14:30

Benieuwd waar alle teams liggen? KLIK HIER (de sterretjes geven de plaatsen van de voetbalverenigingen weer)

INDELING JEUGD 2016-2017

Geschreven door Peter.

Onderstaand een nieuwe versie van de indeling. Er zijn o.a. wat vragen ontvangen over trainingstijden. De begin- en eindtijd zijn nu in het overzicht opgenomen.

KLIK HIER

INDELING JEUGD 2016_2017

Geschreven door HB/JC.

Via onderstaande link is de indeling te vinden. De namen van de teams zijn gewijzigd. Vanaf dit jaar geen A, B, C, D, E, F meer; maar indelingen op leeftijd. Meer informatie hierover is te vinden op de site van de KNVB. Zoals ieder jaar kunnen er nog wat kleine wijzigingen volgen indien aantallen van spelers gaat wijzigen. Voor de O15 teams (C-teams) is nog geen indeling gemaakt, de indeling wordt begin van het nieuwe seizoen gemaakt. De eerste datum van training wordt bepaald door de trainer na overleg met spelers van het team. Dit vanwege de vakantie. De start kan en zal dus per team verschillen.

We zullen trainers vragen aan ons bekend te maken als ze weten wat eerste trainingsdatum is, zodat we dit op de website kunnen zetten.

Klik hier om de indeling te zien.

Elf vragen aan...

Geschreven door HB.

Op 073voetbal.nl is de wekelijkse rubriek "Elf vragen aan..." gepubliceerd. Dit keer een speler uit onze selectie: Rob van Beek. Klik hier om het te lezen!

Indeling jeugd seizoen 2016/2017

Geschreven door Jeugdcommissie.

Eind deze week hopen we de indeling voor volgend seizoen op de site te kunnen zetten. Gestaag krijgt het steeds meer vorm echter moeten de laatste plooien nog glad gestreken worden. Daarboven op is morgen de overschrijving gesloten zodat we dan alle nieuwe namen in beeld hebben gekregen.
We hopen op een ieders begrip dat het niet eerder heeft gekunnen.

Respect!

Geschreven door Jeugdcommissie.

Afgelopen zaterdag heeft onze A1 de KNVB bekerfinale gespeeld en is hierin strijdend ten onder gegaan. Strijdend met hoofdletters. Onze jongens waren de underdog in deze wedstrijd tegen Boxtel A1 die in de klasse van de A1 kampioen waren geworden. Er werd 2x van verloren in de competitie. Maar zoals meerdere malen is bewezen is een bekercompetitie een verhaal apart. Onze jongens waren de gehele wedstrijd gelijkwaardig aan de kampioen en grote delen zelfs de bovenliggende partij. Er werd geknokt voor elke meter met daarbij bovendien ook goed voetbal. Met de rust staat het dan ook 2-0 voor Nieuwkuijk.
De 2e helft geeft hetzelfde beeld maar echte grote kansen blijven voor beide partijen uit. Als dan de wedstrijd zo ongeveer de 90 minuten bereikt hangt een sensatie in de lucht. In de blessuretijd maakt Boxtel echter de aansluitingstreffer en als daarboven op in de 5e minuut van de blessuretijd de mee naar voren gekomen keeper de gelijkmaker scoort is de ontgoocheling compleet.
Dit komt ook naar voren in de daarop volgende penaltyreeks die verloren gaat. Felicitaties aan Boxtel maar al het andere aan Nieuwkuijk A1, zowel spelers als begeleiding. Wat hebben de jongens goed gevoetbald en tot het einde voor elke meter gestreden. De medaille van de 2e plaats voelde zuur aan op het einde maar is gezien het bovenstaande toch iets om trots op te zijn. Namens alle aanwezigen van zaterdag een diepe buiging.

 


5-jarige samenwerking met InBev/Harry de Louw

Geschreven door HB.

Op woensdag 1 juni hebben het dagelijks bestuur en InBev/Harry de Louw het contract ondertekend, waarmee een 5 jarige samenwerking tot stand is gekomen.

Aan het tekenen is een periode van onderhandelen voorafgegaan met uiteindelijk een resultaat waarmee beide partijen bijzonder tevreden zijn, dat blijkt geeft van het vertrouwen dat beide partijen in elkaar hebben en dat recht doet aan de inmiddels jarenlange samenwerking.

Op de foto wordt het contract getekend door Dave de Louw, Fried van de Water en Rob Broeders (InBev).

 

Geslaagd S(e)ventoernooi 2016

Geschreven door Organisatie S(E)VEN toernooi.

Met trots kijken wij terug op ons geweldig toernooi! De sfeer was fantastisch en daarvoor onze grote dank aan iedereen voor jullie sportiviteit en gezelligheid! Sven heeft geholpen waar hij kon en dat deed hij met veel plezier. Samen met Jacqueline de teams omroepen en met Mary de loterij. Tussendoor ff beetje uitrusten om vervolgens zijn cadeau in ontvangst te nemen die door zijn braille leraar is uitgekozen.