Sponsoractie garage de Kort Nieuwkuijk

Geschreven door Hoofdbestuur.

Garage de Kort in Nieuwkuijk heeft een nieuwe formule bedacht om verenigingen te sponsoren.

Iedereen, die bij dit bedrijf zijn auto in onderhoud geeft, kan via de website www.garagedekort.nl opgeven welke van de deelnemende verenigingen hij of zij wil sponsoren. Onze vereniging heeft zich voor deze actie aangemeld.

De hoogte van het het sponsorbedrag wordt bepaalt door het de hoogte van de factuurbedragen, die voor de vereniging worden aangemeld. Hoe meer deelnemers, hoe hoger het factuurbedrag en hoe hoger dus de sponsoring zal uitvallen.

Wil je deelnemen ga dan naar de website www.garagedekort.nl en klik op VETOS actie. De rest wijst zich vanzelf.

O ja, mocht je nog iemand kennen, die zijn of haar auto bij dit bedrijf in onderhoud heeft; maak deze persoon attent op de actie! Deze kost verder niets en je doet er de vereniging een groot plezier mee.

Scheidsrechters gezocht!

Geschreven door Thom Blankers.

Onze zondag-afdeling is in de zomerstop (gelukkig) weer een team rijker geworden. Dit betekent automatisch ook meer wedstrijden........en meer wedstrijden betekent ook meer scheidsrechters. Daarom is de club per direct op zoek naar:

Scheidsrechters (M/V)

Lijkt het je leuk om op zaterdagmiddag of zondag (af en toe) een wedstrijd te fluiten? Meld je dan aan bij het bestuur. Het is ook mogelijk om een keer een proefwedstrijd te fluiten.

Wij bieden: mogelijkheden om een cursus te volgen, rode en gele kaarten, een prachtig zwart pakje, een goedwerkende signaalfluit, gezelligheid, begeleiding!

Gegevens per team

Geschreven door TC.

In bijgevoegd bestand is het overzicht te raadplegen per team. In het overzicht staat de trainer, leider, grensrechter, eerste speeldag en wanneer er getraind wordt.

Klik op: Gegevens per team

Concept jaarprogramma senioren

Geschreven door Peter.

Vorig jaar waren er enkele vragen of het mogelijk is om een jaarprogramma te ontvangen. Voor de senioren zijn deze gepubliceerd op voetbal.nl. Voor de jeugd zijn deze nog niet gevonden.

Onderstaand een totaalbestand met op iedere pagina het concept jaarprogramma per team (NK 1 t/m VE1 en VR1).

Indeling trainingsavonden

Geschreven door TC.

Na de indeling van de teams is de TC ook bezig geweest met het maken van een indeling voor de trainingsavonden.

In het overzicht staat wie waar wanneer kan komen trainen op onze prachtige accommodatie en van welke kleedkamer er dan gebruik gemaakt kan worden. Neem deze informatie tot je, zodat bij aanvang van de eerste trainingen alles soepel kan verlopen. Klik hier voor het overzicht.

We wensen iedereen alvast een fantastisch en sportief seizoen tegemoet.