Vals geld detectoren

Geschreven door Hoofdbestuur.

Vanaf vandaag zijn in de kantine twee vals gelddetectoren geplaatst. Vorige week is in onze kantine een vals biljet van 50 euro aangeboden.

Met de genomen maatregel verwacht het bestuur afdoende maatregelen te hebben genomen om herhaling in de toekomst te voorkomen.

Hoogtepunten van dit weekend

Geschreven door Piet Sanders.

Eerste elftal ontmoet koploper Real Lunet
Niets is onmogelijk in het voetbal en waarom zou de wedstrijd thuis tegen Real Lunet, de koploper, al bij voorbaat verloren zijn? Zeker weten van niet. Het is een gegeven dat we tegen betere tegenstanders aardig kunnen voetballen en als alle hoofdjes de goede kant opstaan en er passie en beleving is, dan mogen we best een goede wedstrijd van Kuijkse kant verwachten. Of dit zal gaan leiden tot een goed resultaat is echter afwachten. Supporters zijn natuurlijk van harte welkom bij de aftrap om 14.30 uur.

Tweede elftal gaat voor weer een overwinning
Door vier overwinningen op  rij is ons 2e elftal te vinden in de bovenste helft van de competitiestand en wel op een mooie 4e plaats. De tegenstander van a.s. zondag TGG staat op de 2e plaats. Een echte topper dus en een mooie gelegenheid om te laten zien dat het goede spel van de laatste weken ook nu weer kan leiden tot een goed resultaat.

Drie derby’s tegen Haarsteeg

De A1 speelt zaterdag thuis tegen Haarsteeg A2 en zal er alles aan gaan doen om de punten in Kuijk te houden. De B1 gaat natuurlijk ook voor de bekende punten in en tegen Haarsteeg. Tenslotte spelen onze dames zondag in Haarsteeg een echte topper tegen het 3e dameselftal, dat net zoals onze dames op een hoge plaats staat in de competitiestand.
De aanvangstijden staan evenals het verdere programma op zaterdag en zondag op deze site.

Nieuwkuijk schrikt wakker

Geschreven door Nieuwkuijk ME.

Vandaag tegen OJC ME3 en zo als ik vorige week al schreef, hadden we vandaag de mogelijkheid om een puntje in de wacht te slepen. We moesten dan wel als team knokken en meiden ik moet zeggen wat hebben jullie hard gewerkt en geknokt op het veld. Twee meiden minder vandaag i.v.m. verplichtingen en 8 tegen 8, dus maar 2 wissels, wel fijn met dit kouder weer.

NK vr1 - Beesd vr1

Geschreven door Nieuwkuijk VR1.

Vorige week zondag vond de bekerwedstrijd plaats tegen de vrouwen uit Beesd. Het was de eerste wedstrijd in de knock-out fase van het bekertoernooi, verliezen zou betekenen directe uitschakeling in de beker. We begonnen de wedstrijd vrij sterk en scherp waardoor we de eerste paar minuten niks onderdeden en zelfs een aantal kansen creëerde. Jammer genoeg werden deze kansen niet verzilverd.

Nieuwkuijk A1 - Baardwijk A1 (0-1) 4-3

Geschreven door A1.

Vandaag tegen Baardwijk. Met een bijna voltallig elftal en het bijhalen van Roy Fitters was het een dag om niet snel te vergeten. Zoals de uitslag doet vermoeden was het ook echt een wedstrijd van extreme. Hartkloppingen en euforie en veel emotie.

C1 wint met veel inzet !!!

Geschreven door Nieuwkuijk C1.

Na vorige week maar net gewonnen te hebben moesten we nu aantreden in Beesd tegen de combi Beesd/Rhelico C1 die net 1 punt boven ons stonden met een wedstrijd meer.