Vriendjes- en vriendinnetjesdag

Geschreven door Peter.

RKVV Nieuwkuijk organiseert op zondag 14 september een vriendjes- en vriendinnetjesdag om onze nieuwe accommodatie te openen en om deze aan belangstellenden te kunnen tonen. Alle kinderen uit Vlijmen en Nieuwkuijk mogen deelnemen aan deze voetbalmiddag. Het belangrijkste is dat je voetballen leuk vindt of leuk lijkt en dat je plezier wil beleven met je klasgenoten en vriendjes.

Jongens en meisjes die in groep 1 tot en met 6 zitten kunnen zich hiervoor opgeven. Ook de meisjes van groep 7 en 8 kunnen zich opgeven. RKVV Nieuwkuijk heeft een apart meisjesteam voor deze meisjes. Informatie of opgeven kan via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Geef daarin het volgende aan: Naam, Geboortedatum, E-mail adres, Telefoonnummer en eventueel of je al lid bent van een vereniging. De deadline voor inschrijven is donderdag 11 september.

Voor het programma lees verder.

Wedstrijdsecretariaat op zondag

Geschreven door Peter.

Tot medio oktober worden de wedstrijdsecretariaatswerkzaamheden op zondag verricht door Thom Blankers ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) in plaats van Wiljan van Veluw.

De leiders worden hierover nog geïnformeerd.

Druk voetbalweekend

Geschreven door Piet Sanders.

Alle scholen zijn weer begonnen en ook alle trainingen en wedstrijden voor de jeugdelftallen. Komend weekend een leuk programma waarin de teams kunnen zien of de eerste trainingsarbeid al resultaat heeft. Het programma vind je op de vertrouwde plaats op deze site . Voor ons eerste elftal  staat er een aardige test te wachten in de bekerwedstrijd  tegen een zeer sterke tegenstander RKTVV uit Tilburg. Deze wedstrijd begint zondag om 14.30 uur.  Het 2e elftal heeft ook een leuk bekerduel in en tegen Haarsteeg 2 om 12.00 uur. De dames nemen het thuis om 10.00 uur op tegen Haarsteeg en het 4e elftal speelt ook een thuiswedstrijd tegen Engelen 2.

Clubblad niet onvangen?

Geschreven door redactie.

Onze excuses daarvoor. Voor de verspreiding hebben we geprobeerd een zo actueel en compleet mogelijk bestand te maken voor onze leden. Helaas is gebleken dat er een aantal zaken niet goed zijn opgenomen.

Is het clubblad niet ontvangen? Wij ontvangen graag je adres. Dat kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Het clubblad wordt dan alsnog bezorgd. Een andere mogelijkheid is om er 1 op te halen in de bestuurskamer. Het clubblad wordt nog verspreid onder de adverteerders en andere sponsoren. Dit gaat komende weken plaatsvinden.

Tot slot. Zijn er nog ideeën, dan horen we ze graag!

Nieuw bord en nieuw logo

Geschreven door Club van 20/50/100.

Zoals eerder te lezen viel in april, heeft de commissie club van 20/50/100 besloten om het bord te wijzigen. Het bord is inmiddels gewijzigd en heeft weer een plaats in de kantine gekregen. Naast een andere opzet, heeft de commissie ook haar eigen logo. De commissie houdt haar leden op de hoogte via een nieuwsbrief.

Het bord is goed gevuld, maar er is nog plaats! Interesse? Neem contact op met een van de leden van de commissie.

Eerste bekerduel nipt verloren.

Geschreven door Piet Sanders.

Op basis van balbezit hebben we aanspraak kunnen maken op een gelijkspel of overwinning, maar een wedstrijd wordt nu eenmaal beslist door het maken van doelpunten en daar was Willem 2 beter in gezien de uitslag. Zeker in de eerste helft wisten zij daar beter mee om te gaan, ook wel geholpen door onoplettend verdedigen van onze kant. Toch hadden wij ook kansen en was een handsbal binnen het strafschop gebied zeker een aanleiding geweest voor een strafschop en een mogelijk Kuijks doelpunt, maar de scheidsrechter legde bal er buiten. De ruststand was dus 3-0.  Na de rust een beter georganiseert Kuijk op het veld, wat zeker te danken was aan de komst van routinier Michel op het middenveld. Met veel inzet, strijd en passie werd door onze jongens gestreden voor een beter resultaat en we kwamen  goed terug met  doelpunten van Charly , Sven en Mitchell, welke laatste een prachtige pass kreeg van Stef, een van de nieuwelingen die overgekomen is uit de A-jeugd. Opvallend ook de rechterback positie van Sander, overigens geen verkeerd experiment. Na de 3-3 stand, met kansen op een 4-3 voorsprong, viel de het doelpunt toch aan de andere kant en kwam er met een kleine nederlaag een einde aan dit duel. Een goede test voor wat er straks allemaal mogelijk is in de selectie. A.s. dinsdag een volgende test in de uitwedstrijd tegen Oirschot V met wellicht wat meer succes. Aanvang 18.30 uur.