MC 1 neemt Revanche

Geschreven door Louske.

Vandaag stond de wedstrijd tegen Molenschot op het programma. Twee weken geleden kregen we daar dikke klop net 5-1 en dat wilde we vandaag dus recht zetten.De regen kwam met bakken uit de lucht, maar ja dan zit er veel zuurstof in de lucht en dat hebben onze meiden vooral de tweede helft altijd heel hard nodig.

Nieuwkuijk / Elshoutdag is comming!

Geschreven door Thom Blankers.

Op 16 mei is het zo ver: de allereerste editie van de Nieuwkuijk / Elshoutdag! Op het sportpark van Nieuwkuijk zullen de blauw-witten en wit-blauwen met elkaar gaan strijden om de prijzen......maar natuurlijk ook om de eer van de club/dorp.

Strijdend ten onder, complimenten van de leidsters

Geschreven door Nieuwkuijk MD.

Vanmorgen tegen Emplina, vorige keer een geflatteerde overwinning en ook gestolen punten, dus we wisten wat ons te wachten stond. Na de preek van afgelopen week, wisten de meiden wat wij verwachten van ze en dat was 100% inzet.

Actie t.b.v. 90 jarig bestaan

Geschreven door Hoofdbestuur.

Zoals al eerder gemeld zal onze vereniging in 2017 het 90 jarig bestaan gaan vieren. De jubileumcommissie heeft zich in haar laatste vergadering gebogen over de vraag hoe de viering gefinancierd moet worden. Er is sinds het 75 jarig bestaan jaarlijks al gespaard via het jubileumdubbeltje, maar het bedrag, dat we daarmee gespaard hebben, zal niet toereikend zijn om de festiviteiten te bekostigen. Dat betekent, dat we nog wat acties zullen moeten houden om gelden te werven.