Contributie 2015-2016

Geschreven door Hoofdbestuur.

Zoals al eerder via deze website gepubliceerd blijven de contributiebedragen voor het seizoen 2015-2016 gehandhaafd op dezelfde bedragen als het vorige seizoen:

Senioren:             165 euro per jaar

Junioren:             138 euro per jaar

Pupillen:              124 euro per jaar

MP/VS  :               24 euro per jaar (wanneer niet deelgenomen wordt aan competitie)

Steunende leden: 69 euro per jaar

De contributiebedragen zullen automatisch worden geincasseerd in de eerste week van augustus.

Vriendelijk verzoek is om rekening te houden met deze incasso door te zorgen voor voldoende saldo op de bankrekening

Verslag keepers 3-daagse Sanne Willemse

Geschreven door Webbie.

Sanne Willemse, keepster van de MD1 bij Nieuwluijk heeft vorige week, van zaterdag 18-7 t/m maandag 20-7 deelgenomen aan de keepers-driedaagse in Vierlingsbeek.
Deze clinic werd georganiseerd door "Challenge Arena". De drie dagen waren goed opgezet door de organisatie.

Geboorte dochter

Geschreven door Hoofdbestuur.

Wij ontvingen het bericht van de geboorte van

Aaf

Dochter en zusje van Wouter, Jolanda en Bob van den Oord

Van harte gefeliciteerd!

COMPETITIE 2015-2016

Geschreven door Peter.

Onderstaand de indeling welke bekend is gemaakt door de KNVB. In de verschillende competities zijn er derby's te verwachten!

Hulp gezocht

Geschreven door Hoofdbestuur.

Hulp gezocht:  maak het sportpark klaar voor het nieuwe seizoen!
De nieuwe schoenen zijn gekocht, de conditie wordt langzaam weer opgebouwd en we krijgen allemaal weer zin om donderdagavond een biertje te pakken in de kantine. Kortom de zomerstop is weer bijna ten einde.

Hoewel het terreinmanagement deze zomer absoluut niet heeft stil gezeten is er echter voordat we het (kunst)gras weer kunnen betreden nog wel wat werk te doen. Denk bijvoorbeeld aan het ophangen van de netten, het trekken van lijnen en het schoonmaken van het meubilair. In het kader van 'vele handjes maken licht werk' (en omdat het natuurlijk ook gezellig is) gaan we daarom twee actiedagen organiseren waar op we onze leden willen vragen mee te komen helpen. Deze actiedagen zijn op:

Vrijdag 31 juli                       18:30 - 20:30 uur
Zaterdag 1 augustus             10:00 - 12:30 uur

Om te weten wie er allemaal komt (i.v.m. met het regelen van drinken en dergelijke) willen we je vragen je op te geven bij Fried van de Water ( 06 38409774 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ). We hopen op een mooie opkomst.......zo dat ons sportpark weer spic en span is voor het nieuwe voetbaljaar!!