COMPETITIE NIEUWKUIJK1

Geschreven door Peter.

De KNVB heeft de indeling van het eerste elftal gepubliceerd. Wederom actief in 3c. We mogen uitkijken naar derby‘s!

BMC 1

BOXTEL 1

CHC 1

DEN DUNGEN 1

EMPLINA 1

GVV 1

HAARSTEEG 1

NIEUWKUIJK 1

RKJVV 1

ST.-MICHIELSGESTEL 1

TGG 1

VLIJMENSE BOYS 1

ZALUW VFC 1

Showroom Xtragrass

Geschreven door Peter.

We kwamen onze naam tegen in het nieuws:

"Vitesse wordt de eerste club in de eredivisie met een natuur­grasveld, dat is versterkt met kunststofvezels. Amateurclubs RKVV Nieuwkuijk, Sportclub Diosa in Balgoij en FC Steeds Hooger (Rot­terdam) hebben al XtraGrass.

De Arnhem­mers zijn afge­lopen winter bij de eerste vereni­ging op bezoek geweest en wa­ren erg te spreken over de bespeel­baarheid van de mat. Raaphorst: „Het veld is vlak, stabiel en sterk."

Het volledige artikel, bron is de Gelderlander, staat op: http://www.vitesse.org/nieuws/vitesse_in_de_media/uit_de_media/biljartlaken-in-gelredome.html

Geslaagd S(e)ven toernooi 2015

Geschreven door Organisatie S(E)VEN toernooi.

Wij kijken terug op een fantastsich S(e)ven toernooi IV. Buiten de 22 teams die hebben deelgenomen speelde ook het mooie weer een grote rol om deze dag te doen slagen. Wij willen iedereen bedanken die op welke manier dan ook dit evenement heeft mogelijk gemaakt, en hopen jullie volgend jaar weer terug te zien!
Sven en zijn ouders waren enorm verrast door het mooie braille oefen-knutselpakket dat hen namens ons allen is aangeboden en bedanken ons hier hartelijk voor!

Jaarafsluiting

Geschreven door Hoofdbestuur.

Per 30 juni 2015 zal het financiële boekjaar 2014-2015 worden afgesloten. In deze afsluiting willen we alle financiële zaken die op het afgelopen seizoen betrekking hebben verwerken.

Vriendelijk verzoek is daarom om voor 30 juni  alle financiele zaken met de penningmeester af te wikkelen.

Alle zaken, die na deze datum binnen komen en nog op het vorige seizoen betrekking hebben zullen pas in augustus worden afgehandeld.

Weer een hoofdprijs eruit van de KSL loterij

Geschreven door Organisatie KSL.

Vince Berkelmans was de trotse winnaar van een van de hoofdprijzen bij de loterij van de KSL afgelopen januari. Hij had het lotje gekocht waar de compleet verzorgde BBQ voor 10 personen geschonken en verzorgd door de Brabantchefs op was gevallen. Nu de zomer zich begint te vertonen was het een prima gelegenheid om deze prijs ten gelde te maken. Als je dan de hele F1 met hun ouders uitnodigt staat dat garant voor een fijn fisje(nie!)
Brabantchefs nogmaals bedankt!

Op de foto, aan het eind genomen zo te zien, een enthousiaste F1 met hun prijs.

Sanne Willemse fanatiek keepster MD1

Geschreven door Webbie.

Na met Pasen al een keepersdag bezocht te hebben in Oss gaat Sanne Willemse keepster van onze MD1 ook nog eens naar een keepers 3-daagse en wel helemaal in Vierlingsbeek. Dat heet nu je hobby serieus nemen!
We wensen Sanne veel plezier en succes op dit leuke evenement op 18,19 en 20 juli