E-kamp 2015

Geschreven door Begeleider E-kamp.

Afgelopen weekend was het weer zover: het nu weer traditionele E-kamp!Zowel de kinderen als de leiders hadden er veel zin in.

Zaterdag rond half vier druppelden de kinderen binnen en zochten ze een plek in één van de tenten. De E2 en E1 lagen in een tent en de E3 en meisjes E in de andere.
Uiteraard werd er eerst nog gezongen en een kadootje aangeboden aan Jeroen, die jarig was: leuk dat we op zijn feestje mochten komen!

Zonnige afsluiting bij VV Nieuwkuijk

Geschreven door Thom Blankers.

Woensdagmiddag 27 mei stond de laatste editie van Samen RKC Sportief op het programma. Deze activiteit is afgelopen seizoen vier keer georganiseerd in het kader van het project Scoren voor Gezondheid. In samenwerking met leerlingen van het KW1C uit Den Bosch en stichting de Schroef was ook deze editie wederom weer goed verlopen. Deze sportieve middag werd georganiseerd voor basisschoolkinderen uit de groepen 6, 7 en 8 uit de gemeente Heusden. Speciale dank gaat uit naar v.v. Nieuwkuijk aangezien zij hun velden beschikbaar hebben gesteld voor deze leuke en zonnige middag.

De ruim 60 deelnemende kinderen hebben afgelopen woensdag genoten van verschillende spelonderdelen. Naast het voetballen in het opblaasbaar Mandemakers Stadion, het partijspel handballen, estafettespel en het touwtrekken, werd ook het richtingsgevoel van de kinderen op proef gesteld met het onderdeel stropdas schieten. Bij dit spel was het de bedoeling om met de bal op de stropdas van RKC Waalwijk mascotte RiKCy te schieten. De deelnemende kinderen werden deze middag verdeeld in groepjes zodat er toch een sportieve strijd kon plaatsvinden. Uiteindelijk kon er natuurlijk maar één de beste zijn en dit team ging er vandoor met een leuke RKC Waalwijk prijs. De kinderen van het winnende team worden namelijk uitgenodigd om aankomend seizoen een thuiswedstrijd van RKC Waalwijk te bezoeken!

Samenwerking Roan-KSL

Geschreven door Webbie.

Ook al is het voetbalgebeuren inmiddels op een wat lager pitje, wil het niet zeggen dat men op haar lauweren rust. Integendeel, er wordt juist vanuit allerlei commissies nog flink wat werk verricht om het komende seizoen weer alles goed verzorgd te hebben.
Zo ook voor de Kuijkse Straten Loop (KSL)
De KSL heeft een samenwerkingscontract af mogen sluiten met Roan campingvakanties. Op zaterdag 23 mei is dit contract getekend. Met een bloemetje bedankt Werner Elshout namens de organisatie van de KSL Hans en Linda Bax voor hun bijdrage.

Hoera, een dochter!

Geschreven door Hoofdbestuur.

Op 11 mei zijn Ronnie Ran (speler NK3) en Gianni Coensen de trotse ouders geworden van hun dochter:

Faya

Het hoofdbestuur wil namens de vereniging de kersverse ouders hier van harte mee feliciteren!

Eerste editie Nieuwkuijk/Elshoutdag groot succes!

Geschreven door Thom Blankers.

Op een sfeervol sportpark Nieuwkuijk was afgelopen zaterdag de allereerste editie van de Nieuwkuijk/Elshoutdag. Ondanks het slechte weer waren de teams gemotiveerd om hun beste beentje voort te zetten. Dit leidde tot een aantal spannende en mooie potten voetbal. Ook het nu al befaamde onderdeel 'Bladje van het latje' bleek goed in de smaak te vallen bij de verschillende teams.

De volgende teams gingen in hun poule met de eer strijken en kregen de bekers uit handen van Eric van Ooijen, Ad v/d Aker, Lindsay van Kuijk en Bram van Beijnen (inderdaad spelers die bij beide clubs geschitterd hebben).

D Poule: Elshout Dames 1
C Poule: Nieuwkuijk 1
B Poule: Elshout 2
A Poule: Nieuwkuijk A1

Bladje van het Latje:
Elshout 3 en Elshout dames 1

Met slechts één punt verschil (21 om 20) was v.v. Nieuwkuijk uiteindelijk de overall winnaar en mocht bestuurslid Rene van Falier de grote beker uit handen van Elshout voorzitter Joost Smits in ontvangst nemen. Na de prijsuitreiking zorgde DJ Dirk V dat het feest goed los kwam. Het zal u vast niet verbazen dat het hierna nog lang onrustig bleef in het Kuijkse trefpunt .........

Als organisatie willen we graag alle deelnemers, scheidsrechters, kantinemedewerkers en overige vrijwilligers bedanken voor een topdag!

Vooraankondiging hoogte contributie 2015-2016

Geschreven door Hoofdbestuur.

Het consumentenprijsindexcijfer, dat we gebruiken om onze jaarlijkse contributies te indexeren heeft in 2014 nauwelijks verandering ondergaan

Voor het seizoen 2015-2016 zullen daarom geen aanpassingen plaatsvinden in de hoogte van de contributiebedragen plaatsvinden.

De contributiebedragen luiden:

Senioren  :  165 euro per jaar