Nieuwjaarsborrel 2015

Geschreven door Hoofdbestuur.

Het bestuur wil alle leden met eventuele partner, alle sponsoren en alle ouders van onze jeugdleden van harte uitnodigen om op 4 januari tussen 16.00 en 20.00 uur tijdens de traditionele en altijd weer sfeervolle nieuwjaarsborrel samen het glas te heffen en te toasten op een gelukkig, sportief en gezond 2015.
Tijdens deze bijeenkomst zal de vrijwilliger van het jaar  bekend gemaakt worden en de aanmoedigingsprijs voor de jeugdvrijwilliger uitgereikt worden.
Ook zal de trekking verricht worden voor het Groot Kuijks Blerbal, wat zal plaatsvinden op 13 februari 2015.
De afgelopen jaren is de nieuwjaarsreceptie een van de belangrijkste activiteiten geworden van onze vereniging en het bestuur hoopt dan ook dat de grote opkomst van vorig jaar weer overtroffen gaat worden. Dus noteer 4 januari alvast in de agenda en zorg dat je erbij bent.

Vooraankondiging verkoop kaarten Groot Kuijks Blerbal

Geschreven door Hoofdbestuur.

Het Groot Kuijks Blèrbal is een niet meer weg te denken evenement op onze evenementenkalender.

Het mag zich al jaren verheugen in een enorme belangstelling van onze leden, maar ook niet-leden hebben in de loop van de jaren toegang tot dit evenement weten te vinden.

Het evenement is echter in de eerste plaats bedoeld voor onze leden.  In de afgelopen jaren hebben we veel leden teleur moeten stellen, omdat het evenement uitverkocht was. Dat was deels te wijten aan het feit, dat leden op het laatste moment nog kaarten wilden kopen, maar ook deels aan het feit, dat er kaarten werden verkocht aan niet–leden  en natuurlijk aan het feit, dat uitverkocht nu eenmaal uitverkocht is.

De laatste wedstrijden van dit jaar in het komend weekend

Geschreven door Piet Sanders.

Als de weersomstandigheden het toelaten en de velden bespeelbaar zijn staan voor a.s. zaterdag voor de D1, C1 en A1 uitwedstrijden op het programma. Voor a.s. zondag gelden dezelfde voorwaarden voor de thuiswedstrijden van het 3e-4e en 5e elftal.
De aanvangstijden van de wedstrijden vind je uiteraard op deze site.
In het nieuwe jaar begint de selectie weer te trainen op zondag 4 januari om 13.30 uur. Er staan  de volgende oefenwedstrijden op het programma:
Donderdag 8 Jan. RKDVC1-Nieuwkuijk 1 Aanvang 20.00 uur.
Dinsdag 13 Jan. Nieuwkuijk1-Helvoirt1 Aanvang 20.00 uur.
Zaterdag 17 Jan. Nieuwkuijk-NE01. Aanvang 14.30 uur.
Neo 2-Nieuwkuijk2 Aanvang 14.30 uur

Verdubbelaar cheque door Roan Camping Holidays!

Geschreven door Organisatie KSL.

Roan Camping Holidays heeft zich bereid verklaard om het bedrag dat ingezameld wordt voor SamenLoop voor Hoop Heusden met de Kuijkse Straten Loop te verdubbelen!
Een prachtige actie natuurlijk ten bate van dit hele mooi goede doel. Ook omdat het onzeker is welk bedrag dit zal gaan  worden. Het bedrag wordt pas bepaald op 11 januari om 12.30 uur als de inschrijving wordt gesloten.