Bijdrage cadeau jubileum

Geschreven door Hoofdbestuur.

Tijdens de viering van ons 90 jarig bestaan is door de leden een cadeau aan de vereniging aangeboden, het logo van de vereniging in cortenstaal. Het is een mooi visitekaartje geworden van de vereniging.

Wij hebben bij het aanbieden via onze website laten weten, dat de bijdrage van onze leden zou uit komen op 1,50 euro per lid. Deze bijdrage zullen wij incasseren, samen met de contributie voor het seizoen 2017-2018.

Volgende week zal worden begonnen met het aanmaken van de contributiebatch. Het is de bedoeling, dat deze batch eind augustus automatisch zal worden geincasseerd.

 

 

 

Competitie indeling

Geschreven door Peter.

De KNVB heeft de competities gepubliceerd. Het programma zal later via voetbal.nl worden bekendgemaakt.

Nieuwkuijk 1 start in de beker met een wedstrijd tegen SC Elshout. Op 3 september speelt Nieuwkuijk 1 thuis tegen SC Elshout 1.

KLIK HIER VOOR EEN OVERZICHT VAN DE COMPETITIES

Interessante, zware maar uitdagende indeling voor Nieuwkuijk 1

Geschreven door Hoofdbestuur.

Interessante, zware maar uitdagende indeling voor Nieuwkuijk 1 met leuke en spannende derby's.

De KNVB heeft de competitie-indeling van Nieuwkuijk 1 bekend gemaakt. Ons eerste elftal is ingedeeld bij de volgende teams:

Avanti'31 (Schijndel)
BMC (Berlicum)
FC Engelen (Engelen)
Haarsteeg (Haarsteeg)
ODC (Boxtel)
RKDVC (Drunen)
Real Lunet (Vught)
Schijndel/De Wit (Schijndel)
Sint-Michielsgestel (Sint-Michielsgestel)
Taxandria (Oisterwijk)
Vlijmense Boys (Vlijmen)
Wilhelmina ('s-Hertogenbosch)
Zwaluw VFC (Vught)

Indelingen 2017-2018

Geschreven door TC.

De technische commissie is druk bezig geweest met de indeling voor het komende seizoen. Onderstaand de indeling. Deze is nog onder voorbehoud.

Datums van de eerste trainingen worden later via de website bekend gemaakt.

Update 26-6-2017:

Update 28-6-2017:

KLIK HIER VOOR DE (VOORLOPIGE) INDELING JEUGD

Ook de voorlopige senioren teamindeling is bekend. Ondanks zorgvuldige voorbereiding kunnen er foutjes in zijn geslopen. Mocht je bijvoorbeeld iemand missen, geef het dan even door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KLIK HIER VOOR DE (VOORLOPIGE) INDELING SENIOREN

 

Contributiebedragen seizoen 2017-2018

Geschreven door Hoofdbestuur.

De contributiebedragen voor het seizoen 2017-2018 zijn vastgesteld, volgens een besluit van de A.L.V. en aangepast met de stijging van de consumtenprijsindex van de totale bestedingen:

De contributiebedragen zijn:

Senioren                       : 168 euro per jaar

J-019, J-O17 en J-015:  126 euro per jaar en 15 euro voor de huur van een presentatiepak

J-013, J-011 en J-O9  :  111 euro per jaar en 15 euro voor de huur van een presentatiepak

Steunende leden       :  69 euro per jaar

Specials                      :  36 euro per jaar

Voetbalschool           :  24 euro per jaar

De contributie voor onze leden in de voetbalschool zal worden herberekend, zodra de overstap naar een jeugdelftal wordt gemaakt.

De contributie zal automatisch worden geind in de laatste week van augustus. Iedereen wordt verzocht voor voldoende saldo op zijn of haar rekening te zorgen.

 

 

Wedstrijdzaken App

Geschreven door HB.

Vanaf komend seizoen gaat er in het digitaal wedstrijdformulier heel wat veranderen! We gaan gebruik maken van de Wedstrijdzaken App. In de leidersbijeenkomsten zullen we hier aandacht aan geven.

Wat belangrijk is om hier gebruik van te maken als KNVB lid is dat het emailadres in Sportlink overeenkomt met het emailadres dat gebruikt gaat worden om in te loggen in de Wedstrijdzaken App. Ons emailbestand lijkt goed op orde, maar mochten mensen nog geen of een oud emailadres hebben: geef het goede aan ons door ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).

Meer informatie over de app: https://support.sportlink.nl/support/solutions/9000108739

Selectie

Geschreven door HB.

Het seizoen is net afgelopen, maar donderdag 22 juni is de eerste bijeenkomst van de selectie alweer.

Naast de al bekende Kuijkse gezichten gaan er nog twee mannen voor de selectie. Roy Rozen komt na jaren afwezigheid weer terug. Ook Robin Parijs gaat komend seizoen het blauw-wit van Nieuwkuijk aantrekken. Beide zijn afkomstig van Vlijmense Boys.

 

Wat een slotdag!

Geschreven door Jeugdcommissie.

Afgelopen zaterdag hebben we als club met een perfecte slotdag een mooi en lang seizoen kunnen afsluiten. Op ons sportpark vonden de KNVB finales plaats voor de JO9, O11 en JO13. Van 10.00 uur tot 15.00 uur vonden er 10 wedstrijden plaats.
Een heel georganiseer qua velden en kleedkamers. Maar het klopte, vanaf begin Kerkstraat tot aan de middenstip en dan weer terug naar de Kerkstraat. Dankzij Betty van de KNVB en tot aan wel 35 vrijwilligers van onze eigen club toe is alles perfect gelopen. Ook het weer was ons gunstig gestemd. Voetbaltechnisch was ook alles in orde. Er werden, finalewaardig, een flink aantal wedstrijden op topniveau gespeeld. De mooiste was misschien wel Spoordonkse Boys JO13-1 tegen OJC Rosmalen JO13-7 met de jongens uit Spoordonk als de winnaar.


Als dan ook nog de JO17 en MO17 uit Dommelen terugkeren met de KNVB bekers is dat de kers op de taart.
De JC wil iedereen bedanken die op welke manier dan ook deze dag heeft mogelijk gemaakt.

Opgeheven showband Nieuwkuijk schenkt aan Kuijkse verenigingen

Geschreven door Jeugdcommissie.

Vorige week kregen een aantal Nieuwkuijkse verenigingen, waaronder vv Nieuwkuijk, een cheque overhandigt door Maarten van Loon van showband Nieuwkuijk. Showband Nieuwkuijk, vh drumband Nieuwkuijk was opgericht in 1960 maar door geen aanwas meer vanuit de jeugd zijn ze vorig jaar opgehouden te bestaan. Het geld dat wel nog in kas was moest nu een bestemming krijgen. Binnen de showband werd het idee opgepakt om dit terug te laten vloeien naar een aantal Kuijkse verenigingen.
Bij voorkeur dan ook naar de jeugd binnen de uitgekozen clubs. Wij, JC Nieuwkuijk, zijn Maarten en de showband zeer dankbaar voor deze mooie geste. Een gedeelte is al besteed aan de clinic die we bij RKC hadden vanwege ons 90 jarig bestaan.
Het restant zal worden gebruikt om een heuse pannakooi te realiseren op ons terrein.

JO17 pakt na Kampioenschap ook de BEKER!

Geschreven door JO17.

Zaterdag 10 juni mochten we afreizen naar Dommelen (Valkenswaard) om de Finale voor de KNVB beker JO17 te spelen.
Mooi was het dat zowel de Jongens als de meiden O17 allebei in Dommelen mochten spelen en we met de bus naar Dommelen gingen die door de JC was geregeld. We moesten om 10.45 uur verzamelen en om 12.45 uur voetballen. De tegenstander was RKVVO die in de competitie heel lang meegedaan hebben maar na het verlies in Nieuwkuijk het kampioenschap opgegeven hebben en uiteindelijk op een 4e plaats eindigden met 20 punten achterstand op ons.
 
Maar ja een bekerwedstrijd blijft een bekerwedstrijd en dan weet je maar nooit wat er gebeurd. We hadden ons dan ook goed voorbereid met een teambuilding BBQ en wisten wat ons te doen stond. Wel waren er wat jongens die toch een beetje zenuwachtig waren de laatste dagen, want ze hebben al veel gewonnen maar de beker nog niet. Op donderdag avond waren er al twee spelers door Jaqueline (de masseuse van het eerste) ingetaped. Op zaterdag was Angelique (de andere masseuse van 1) erbij om de laatste verzorging voor de wedstrijd te doen. Er waren dan ook nog een aantal speler die ingetaped waren en verder waren er ook nog wat spiertjes die warm gezet moesten worden waarvoor we de dames dan ook dankbaar zijn.

Dubbel en Dwars!

Geschreven door Leiding MO-17.

Zaterdag 10 juni stond het toetje voor de meiden van de MO17-1 op het programma. Na het behalen van het kampioenschap moesten we bijna vier weken wachten om de bekerfinale te kunnen voetballen. In de aanloop naar deze wedstrijd hebben we de eerste weken pittig getraind. De laatste week hebben we gewerkt aan de teambuilding met een leuk potje bowlen op dinsdag. De laatste training hebben we nogmaals de tactiek voor de wedstrijd besproken.....
Zaterdag was iedereen op tijd aanwezig om in een grote bus met de jongens van de JO17-1 en tal van supporters af te reizen naar het pittoreske Dommelen. Op de velden van de VV Dommelen stond om 12:45 uur de aftrap tegen het onbekende VOAB uit Goirle op het menu. De meiden waren allemaal gespannen voor de finale, maar na een korte warming up en nog enkele opbeurende woorden van de leiding stond iedereen, letterlijk en figuurlijk, in de startblokken. En dat we er klaar voor waren en de besproken tactiek zijn vruchten af zou werpen bleek al snel.

SLOtDAG JO9-1 GROOT SUCCES!

Geschreven door De Razende Reporter.


Net als vorig jaar wilden de trainers van de JO9-1 (toen JO9-3…..) het seizoen op een leuke manier afsluiten. En, net als vorig jaar, werd besloten om overdag “all- inn speelparadijs Duinoord“ onveilig te maken. Later werden ook de ouders nog uitgenodigd voor de “officiële afsluiting”. Maar eerst : op naar Duinoord!

Aan de hand van Max en Patrick naar de 3e klasse

Geschreven door Piet Sanders.

Een collectief sterke Kuijk heeft ervoor gezorgd dat het na het laatste fluitsignaal we weer terug kunnen keren in de 3e klasse met een mooie competitie in het vooruitzicht met prachtige derby’s. We begonnen de wedstrijd sterk en kregen al direct twee mogelijkheden om te scoren, waarna VVR het heft in handen nam en sterker werd zonder overigens echt gevaarlijk te worden. Wij zochten het dikwijls in lange ballen naar de voorwaartsen met onze snelle Ryan en Rick en natuurlijk onze spits Max, die bij elke bal zeker te maken kreeg met twee verdedigers. Ondanks dat wist Max voor rust twee maal de harten van spelers, begeleiding en de vele Kuijkse supporters harder te doen slaan door twee keer te scoren. Jammer was het voor hem dat de laatste kans net voor rust mislukte waardoor een” veilige” 2-0 voorsprong op het scorebord stond.

De gedachten dat we daarmee de wedstrijd uit zouden kunnen spelen of wellicht de score te vergroten werd al in de eerste minuut na rust te niet gedaan en VVR slaagde er even later ook nog in om de gelijkmaker te scoren, waardoor het billen knijpen werd met iedereen met een Kuijks voetbalhart. De spanning was te snijden, maar Kuijk bleef overeind en we kregen ook wat kansen. De wissel van Luc voor Brent zorgde voor rust in de achterhoede en werden we weer sterker. Ook Roy Fitters mocht zijn opwachting maken en dat betaalde zich onmiddellijk uit. Roy probeerde de laatste man te passeren, werd vastgehouden, struikelde en dat werd bestraft met een rode kaart voor de speler van VVR. Wegens commentaar mocht nog een speler met een tweede gele kaart vertrekken zodat er voor ons een unieke situatie ontstond tegen 9 tegenspelers, waar van Max nog twee keer kon profiteren zodat er een 4-2 overwinning op het scorebord stond na het laatste fluitsignaal en een waar Kuijks feestje begon op het veld. Na terug komst is het nog vele uren onrustig geweest op het terras en ‘t Kuijks Trefpunt. Toespraken van bestuursleden en de wethouder van sportzaken. De huldiging van de Man of The Match, deze eer was uiteraard voor Max en de verkiezing speler van het jaar. Deze eer viel de beurt aan Roy de Vaan en een prachtige toespraak van Patrick, die alle spelers inclusief begeleiding in het zonlicht zette. Natuurlijk waren er ook nog de Twee Punten om de feestvreugde te vergroten met het uit volle borst mee gezongen clublied “Nieuwkuijk is mijn club, Nieuwkuijk is de top”. Dat gevoel zal bij iedereen met een Kuijks voetbalhart overheersen. Mooi voor ons clubke. De hand van Patrick, het vertrouwen en uitstraling naar de gehele selectie, heeft geleid tot dit mooie resultaat. Daarmee wil ik hem graag feliciteren, net zoals overigens spelers en begeleiding.