Kaartenfestijn van invloed op wedstrijd van vandaag

Geschreven door Monique.

De twee rode- en diverse gele kaarten waar spelers vandaag mee te maken kregen zijn van invloed geweest voor de 0-4 overwinning van ons eerste elftal. Onze jongens zijn daar beter mee omgegaan dan de tegenstanders van vandaag, gezien de ruime overwinning.

Nieuwkuijk A1 - Altena A1 (2-2)

Geschreven door Nieuwkuijk A1.

Vandaag de eerste competitie ronde voor ons. Vorige week was deze afgelast dus vandaag was het voor het eggie. Door verschillende blessures konden we weer niet in de formatie starten zoals we die voor ogen hadden. Toch hebben we vertrouwen in de 11 die op dat moment starten.

E1 boekt ruime 3-6 overwinning uit bij NOAD’32 E1

Geschreven door Leiders E1.

Na het debacle van vorige week waarin een futloos spelend E1 vooral in de eerste helft werd weggespeeld tegen RKDVC werd er deze week tijdens de trainingen op gehamerd dat we toch echt anders zou moeten gaan spelen om punten te kunnen gaan pakken in de 2e klasse.

Moeizame overwinning E2

Geschreven door Nieuwkuijk E2.

Vandaag mochten we aantreden tegen RKDVC E5. Deze jongens hadden dik gewonnen vorige week, dus we waren gewaarschuwd.

Doelpuntenfestijn Madese Boys ME1 - Nieuwkuijk ME1

Geschreven door Nieuwkuijk ME.

Zaterdag 20 september begon de ochtend zeer vroeg, om 10 voor 8 verzamelen bij Nieuwkuijk. De meiden hadden er veel zin in. Vandaag moesten we aantreden zonder Janique en een geblesseerde Sanne W. aan haar hand, die gelukkig wel mee kon doen. Toen we wilde vertrekken kwamen we tot de conclusie dat de shirtjes nog thuis stonden en moesten deze nog snel opgehaald worden, ook kon de mascotte toen nog snel thuis opgehaald worden, want die waren we ook vergeten.