Dik verdiend punt mee naar Kuijk

Geschreven door Piet Sanders.

Na de wedstrijd kun je zeggen dat we dik tevreden moeten zijn met  een punt erbij. De kans en hoop dat het er wellicht drie zouden kunnen worden,  is,  tot de uitstekende scheidsrechter voor de laatste keer het einde van de wedstrijd aan gaf, echter gebleven. Maar dat gold voor onze tegenstanders ook. Als toeschouwers hebben we van het begin tot het einde een mooie wedstrijd gezien met passie, strijd, beleving en ook goed voetbal aan beide kanten, waarbij St.M.Gestel wat in het voordeel was vanwege het kunstgras. Daarmee hadden wij in het begin wat moeite en dat resulteerde direct voor wat doelrijpe kansen voor de thuisspelende partij. Maar Dave stond zijn mannetje en verrichtte een aantal goede reddingen. Voetballend was onze tegenstander in de eerste helft beter, maar wij trokken ons ook steeds beter aan hen op en er kwamen ook van onze kant goede combinaties en mooie aanvallen. Ook wat kansen zoals een kopbal van Brent en Roy, die een mooie kans onbenut liet, ook door fraai keeperswerk van de doelman. In de tweede helft een zelfde beeld, St.M.Gestel wat meer aan de bal, maar wij lieten ons ook gelden door mooie combinaties en snelle aanvallen via Ryan of Rick en de altijd hard werkende Roy. Pech had deze laatste toen hij vrij voor goal tegen de keeper aan schoot,  zodat de 0-0 stand op het scorebord bleef staan. Nadat de St. Gestel met tien man  kwam te staan(twee maal geel) werden wij sterker, maar loerde de tegenstander op hun doelpuntje. Behoudens enkele hachelijke momenten,  brachten we het er goed af, mede door goed keeperswerk van Dave.  Wij  kregen in de slotfase nog een paar mooie kansen en als het schot van Maikel op doel was geweest, dan hadden we wellicht nog met een beter gevoel het prachtige complex van St.M.Gestel verlaten. Dan zou het misschien een gestolen overwinning zijn geweest, want beide ploegen hebben uiteindelijk de punten eerlijk verdeeld. De conclusie mag zijn dat we als we de ingezette,  stijgende lijn, gebaseerd op inzet en goed voetbal,  kunnen voortzetten we  de komende wedstrijden met vertrouwen tegemoet kunnen  zien. Vandaar de oproep om onze jongens a.s. zondag in de thuiswedstrijd tegen Engelen aan te komen moedigen om ze te ondersteunen de ingeslagen weg te vervolgen en ons te revancheren voor de nederlagen van vorig seizoen.

MO13 ontvangt nieuwe tassen van Beveja

Geschreven door Jeugdcommissie.

Afgelopen zaterdag kregen de meiden van de MO13 uit handen van Bart-Jan Jansen van Beveja uit Waalwijk allemaal een nieuwe tas uitgereikt. Beveja is totaalleverancier voor alles op het gebied van ventilatoren en luchtbehandeling.
We willen Beveja hartelijk danken voor dit mooie gulle gebaar. Onze meiden kunnen hierdoor iedere zaterdag nog meer shinen. Als dank werd er zaterdag met 1-1 gelijk gespeeld en behaalden ze hun 4e punt!


JO17-1 wint ook van WSC

Geschreven door JO17-1.

Na al een aantal weken echt niet goed geweest te zijn moest het tegen WSC maar eens anders.

JO13-1 met hakken over de sloot

Geschreven door JO 13-1 leiding.

Vandaag een uitwedstrijd naar Beesd. De volgende hobbel naar ….. ?. Deze ploeg had vorige week maar net verloren (1-0) van de nummer 2.

Nieuwkuijk JO11-1 wint shoot-outs!

Geschreven door Peter.

Afgelopen vrijdag heeft onze JO11-1 de wedstrijd RKC - Telstar bezocht. Naast dit doelpuntrijke duel mochten onze spelers in de rust shoot-outs nemen tegen SV Capelle. Onder toeziend oog van onze meegereisde supporters wisten de jongens deze shoot-outs te winnen.

 

Al met al een mooie ervaring voor de jongens en het is zeker voor herhaling vatbaar. Dank aan de jeugdcommissie voor deze leuke avond.

Sportieve groeten,

 

Nieuwkuijk JO11-1 [LEES VERDER VOOR MEER FOTO'S]

Sluitingstijd kantine

Geschreven door Hoofdbestuur.

Op 27 oktober is door de politie een overtreding geconstateerd van de sluitingstijd van onze kantine.

Bij een volgende overtreding zal een last onder dwangsom worden opgelegd van 750 euro per overtreding. Wij hebben hierop een reactie gestuurd, omdat we de situatie anders zien.

In afwachting van de reactie betekent dit dat onze kantine op donderdag om 24.00 uur vrij van bezoekers moet zijn. Drankjes kunnen tot 23:30 uur besteld worden. 

Wij vertrouwen op begrip en medewerking van onze bezoekers aan de kantine.

 

 

Save the date!

Geschreven door Peter.

Na een bezoek vorig jaar vond de Sint dat hij nog lang niet uitgesproken was. Daarom komt de goed heilig man speciaal voor onze senioren op 23 november weer preken in onze kantine.

Omstreeks 21:30 uur zal de Sint zijn preek starten. Zorg dat je erbij bent.  

 

Fotoshoot Tess uit de Specials

Geschreven door Specials.

Misschien een beetje laat maar we mogen we jullie niet onthouden. Afgelopen zomervakantie heeft Tess, uit het team de Specials, meegedaan aan een fotoshoot voor de KNVB. Dit artikel is in vele kranten verschenen ook in het buitenland, we hebben dus een bekende voetbalster onder de Specials.

JO17 speelde machteloze pot!!

Geschreven door JO17-1.

Deze week stond de uitwedstrijd bij RWB op het programma die evenveel punten hadden als ons en die wisselende uitslagen hadden.

JO13-1 wint topper

Geschreven door JO 13-1 leiding.

Na vorige week een draak van een wedstrijd gespeeld te hebben tegen de nummer laatst, konden we gelukkig toch weer 3 punten bijschrijven.

namens Paula & Toon

Geschreven door Peter.

BEDANKT!

De receptie van donderdag 26 oktober [in verband met 20 jaar gastvrouw en -heer!] kwam als een verrassing. Paula & Toon hebben genoten van de aandacht en belangstelling.

 

Namens iedereen: bedankt Paula & Toon!

 

BEDANKT

Geschreven door Fried van de Water.

Tijdens de algemene ledenvergadering op 30 oktober heb ik, nadat ik tot erevoorzitter van onze mooie vereniging ben benoemd en onderscheiden ben met de gouden speld van de vereniging, de voorzittershamer, na 20 jaar,  overgedragen aan mijn opvolger Eduard Figee.

Het bestuur heeft mij ter afscheid op vrijdag 3 november een receptie aangeboden evenals de jeugdcommissie op zaterdag 4 november. Vele leden en genodigden hebben ons op vrijdag de hand geschud, vergezeld van mooie, persoonlijke, hartelijke  woorden en cadeaus. De warme woorden van de sprekers, de onthulling van het naambord met de tekst Fried van de Waterlaan en de bekendmaking van het hoge geldelijke cadeau, bijeen gebracht door bestuur en genodigden,  hebben naast de grote opkomst veel indruk op ons gemaakt en gezorgd voor een waardevolle en onvergetelijke herinnering.

Ook op zaterdag waren heel veel jeugdleden, ouders en jeugdleiders/trainers  aanwezig om ons de hand te schudden en te bedanken. Na de pakkende woorden van de jeugdvoorzitter, Rene van Falier, ontvingen wij een ingelijste fotogalerij van alle jeugdelftallen en een weekendje weg.

Beide recepties werden keurig en smaakvol verzorgd in een sfeervolle kantine door het kantinepersoneel, waarvoor onze dank.

Antoinette en ik kijken met voldoening en een onvergetelijke herinnering terug op een geweldige week en een indrukwekkend en mooi afscheid. Wij willen iedereen, die op wat voor wijze dan ook hier aan meegewerkt, heeft heel veel dank zeggen en alle goeds wensen voor de toekomst.
Voetbalvereniging Nieuwkuijk in al zijn geledingen  “BEDANKT” en het gaat je goed.

Fried en Antoinette van de Water

Hoe vergaat het de MO-17 in de hoofdklasse

Geschreven door Louske.

Nadat ik er door enkele clubleden op aangesproken was dat ze mijn verslag miste op de site, vandaag dan toch weer in de pen of nou ja de tablet om een verslag te maken. En ja dan maak ik er ook maar een die in het seizoen tot nu toe gaat samenvatten.
Zo zijn we het seizoen weer begonnen met drie beker wedstrijden die we alle drie met winst wisten af te sluiten, want ja na behaalde succes van het afgelopen seizoen, was die bekerwinst toch wel een heel mooi toetje na ons kampioenschap. Dus de eerste horde is alweer genomen en das altijd lekker.