Controle automatische incasso afgerond

Geschreven door Hoofdbestuur.

De controle van de geincasseerde contributie is afgerond.

Vandaag zijn de laatste (aanvullende) contributienota's verstuurd naar de betreffende leden en heeft daar waar noodzakelijk restitutie plaatsgevonden.

Wij verwachten de betaling van de verstuurde contributienota's uiterlijk op 1 september a.s.op onze bankrekening. 

Ervaring doorslaggevend in verloren wedstrijd tegen Vlijmense Boys

Geschreven door Piet Sanders.

Wat wij niet hebben en de Boys wel, zijn spelers die een wedstrijd naar hun hand kunnen zetten en beslissen door hun ervaring en dat is dan ook bepalend geweest voor de bekernederlaag met 2-1. Op zich is het resultaat niet zo belangrijk omdat bekerwedstrijden gezien kunnen worden als oefenwedstrijden waarin spelers kunnen laten zien wat ze in hun mars hebben en om vaste spelpatronen in te passen om over enkele weken goed voorbereid aan de  competitie te beginnen. Dat geldt ook voor  het tweede elftal dat gisteren gelijk speelde tegen RKDVC 2 en dat mag gezien, de klasse waarin RKDVC gaat spelen, zeer verdienstelijk genoemd worden.

Het bekerprogramma voor de selectie wordt dinsdag, donderdag en zondag verder afgewerkt.

NIEUWKUIJK 1
Dinsdagavond speelt het eerste elftal uit tegen  F.C.Drunen, aanvang 20.00 uur. Zaterdag speelt NK 1 de uitwedstrijd tegen zaterdagclub Sparta uit Andel welke wedstrijd niet om 17.00 maar om 15.00 zal aanvangen.


NIEUWKUIJK 2
Het 2e elftal speelt donderdag in Haarsteeg en zal daar om 18.45 uur tegen het 2e elftal gaan strijden. Zondag 28 augustus speelt NK 2 om 12.00 uur de thuiswedstrijd tegen Vlijmense Boys 2 als afsluiting van het bekerprogramma.

Indelingen

Geschreven door Peter.

"update 19-08": er zijn wat datums bij de jeugd bijgevoegd!

"update 11-08": er zijn wat datums bij de jeugd bijgevoegd!

"update 09-08": er zijn wat datums bij de jeugd bijgevoegd!

Er zijn weer wat wijzigingen doorgevoerd, waaronder trainingstijden. Onderstaande bestanden zullen gedurende de weken worden aangevuld. Als dat zo is, zal dit bericht verschijnen met de tekst "update".

Jeugd

Senioren

Het gaat weer beginnen

Geschreven door Peter.

Onderstaand in bijlage het concept jaarprogramma van alle seniorenteams. Voor de jeugd is deze helaas nog niet compleet gepubliceerd. Let op: het concept jaarprogramma wordt wekelijks geüpdatet, dit betreft enkel de indeling van de poule. Het kan dus voorkomen dat het concept jaarprogramma naar verloop van tijd niet meer actueel is. Kijk op voetbal.nl óf op de voetbal.nl app voor het meest actuele overzicht.

CONCEPT JAARPROGRAMMA SENIOREN (KLIK HIER)

Senioren weer aan de gang

Geschreven door Peter.

De elftallen Nieuwkuijk 3 tot en met de veteranen kunnen vanaf donderdag 18 augustus weer gaan trainen. Vanwege beperkte capaciteit is dat op 18 augustus tot en met 1 september mogelijk op het Xtragrass. Let op! De tijd is 21 uur.

Op 1 september staat de leidersavond gepland. Dan stellen we het nieuwe schema vast dat dan per 8 september in gaat. Ook worden dan de sportlink codes uitgereikt.

Nieuwsbrief Club van 20-50-100

Geschreven door Peter.

Graag willen wij jullie wijzen op de nieuwsbrief van de club van 20-50-100. Met de bijdragen uit deze club kan onze vereniging mooie dingen doen. De nieuwsbrief gaat in op de bijdragen van de afgelopen periode.

NIEUWSBRIEF (KLIK HIER)

Scheidsrechters

Geschreven door Thom Blankers.

Onze club is in de zomerstop weer een team rijker geworden. Een mooie ontwikkeling maar dit betekent ook meer wedstrijden. En meer wedstrijden vragen om meer scheidsrechters. Daarom is de club op zoek naar jou!!

Lijkt het je leuk om op zaterdagmiddag of zondag (af en toe) een wedstrijd te fluiten? Meld je dan aan bij Thom Blankers. Het is ook mogelijk om een keer een proefwedstrijd te fluiten. Wij zorgen voor mogelijkheden om een cursus te volgen, rode en gele kaarten, een prachtig zwart pakje, een goedwerkende signaalfluit, gezelligheid en begeleiding!

Nieuwe keuken

Geschreven door HB.

In de zomerstop hebben een aantal mensen hard doorgewerkt in onze vereniging. Reden? De keuken was nodig toe aan een update.

De Algemene ledenvergadering was duidelijk. Wanneer er mogelijkheden zijn, dan heeft de keuken prioriteit. Wij danken iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan dit werk. We kunnen er weer jaren tegenaan. Zaterdag 30 juli zijn alle helpers bedankt in de kantine en is er kennis gemaakt met een deel van het gezondere assortiment wat dit jaar uitgeprobeerd gaat worden.

Indeling senioren 2016-2017

Geschreven door HB.

Via onderstaande link is de licht aangepaste indeling te vinden. De trainingstijden voor de jeugd worden nu verzameld en naar verwachting komende week gepubliceerd.

De elftallen Nieuwkuijk 3 tot en met Veteranen 1 kunnen vanaf 18 augustus gaan trainen. Vanwege beperkte capaciteit is dit mogelijk op 18, 25 augustus en 1 september vanaf 21.00 uur op het Xtra-grasveld. Na de vergadering met de leiders, welke op 1 september gepland staat, zal het nieuwe trainingsschema (tijden en velden) gemaakt worden. Dat zal dan op 8 september ingaan.

Voor in de agenda: de eerste kantine/clubavond is op 11 augustus (in verband met de verbouwing van de keuken is de keuken op 11 augustus nog niet open).

INDELING SENIOREN 2016-2017

Mappen spelerspassen

Geschreven door Hoofdbestuur.

De mappen met spelerspassen zijn in de afgelopen weken nagekeken. Versleten mappen zijn vervangen , de aanwezige passen zijn gecontroleerd, passen zijn ondergebracht in de mappen, waarin ze volgens de eerder gepubliceerde voorlopige indelingen thuis horen. Dat zou betekenen, dat de diverse teams voor wat betreft de spelerspassen klaar zijn voor het nieuwe seizoen, maar...........helaas ontbreken er nog een aantal passen van nieuwe leden en van leden, die overkomen vanaf de E-pupillen naar de D-pupillen. Deze zullen in de loop van de komende weken langzamerhand binnenkomen en dan aan de mappen worden toegevoegd. Daarnaast zijn er echter ook nog een aantal spelers/speelsters , die op dit moment nog niet gereageerd hebben op het niet onredelijke verzoek om een pasfoto en het aanvraagformulier in te leveren. In de komende weken zullen ultieme pogingen worden gedaan om er voor te zorgen dat ook deze spelers/speelsters over een geldige spelerspas beschikken.

Aan de inrichting van de mappen is weer veel aandacht besteedt, maar dat betekent niet, dat er geen fouten gemaakt kunnen zijn. De leiders van alle betrokken elftallen vanaf de selectie t/m O13 worden dan ook verzocht om de mappen op inhoud te controleren. Advies is om daar niet mee te wachten tot de eerste wedstrijd, maar hier tijdig naar te kijken om teleurstellingen te voorkomen. Mochten er passen ontbreken dan graag contact opnemen met Sjaak Sanders.

Competitie 2016-2017

Geschreven door Peter.

De KNVB heeft de competitie indeling gepubliceerd.

Dit zijn de competities die bekend zijn gemaakt (KLIK HIER).

Selectieweekend 2016

Geschreven door Sander.

 

Inmiddels is het seizoen 2015/2016 al ruimschoots afgesloten en is de selectie al in voorbereiding op het nieuwe seizoen met de nieuwe trainer. Echter stond het weekend als afsluiting van het seizoen nog op het programma! Na vorig jaar Praag te hebben bezocht, viel de keuze voor dit jaar op de stad Antwerpen. De organisatie heeft zijn best gedaan om er dit jaar weer een geslaagd weekend van te maken. De groep vertrok met 29 man op vrijdagavond 8 juli richting België en kwam zondag 10 juli in de middag weer moe, maar voldaan terug. Als afsluiting was er nog een BBQ in de Pul op zondagavond.

LEES VERDER (OOK FOTO'S EN FILMPJES!)

Bekerindeling Nieuwkuijk 1&2

Geschreven door Peter.

Maar liefst 2 Heusdense voetbalverenigingen gaat Nieuwkuijk 1 ontmoeten in de beker! Het programma is nog niet bekend, alleen de indeling.

FC Drunen 1
Nieuwkuijk 1
Sparta'30 1
Vlijmense Boys 1

Nieuwkuijk 2 heeft een geheel Heusdense poule:

Haarsteeg 2
Nieuwkuijk 2
RKDVC 2
Vlijmense Boys 2

Nieuwkuijk 1 in 4D

Geschreven door Peter.

De indeling van de competitie voor Nieuwkuijk 1 is door de KNVB gepubliceerd. Voor de overige elftallen wordt dat rond 15 juli gedaan.

Nieuwkuijk 1 gaat voetballen in 4D met de volgende tegenstanders:

Team Voorkeurstijd
Be Ready 1 14:30
Berkdijk 1 14:30
Blauw Wit'81 1 14:30
DVVC 1 14:30
FC Engelen 1 14:00
HHC'09 1 14:30
Irene'58 1 14:30
Nieuwkuijk 1 14:30
Raamsdonk 1 14:30
SC Elshout 1 14:00
SV Reeshof 1 14:30
SVG 1 14:30
TSV Gudok 1 14:30

Benieuwd waar alle teams liggen? KLIK HIER (de sterretjes geven de plaatsen van de voetbalverenigingen weer)

INDELING JEUGD 2016-2017

Geschreven door Peter.

Onderstaand een nieuwe versie van de indeling. Er zijn o.a. wat vragen ontvangen over trainingstijden. De begin- en eindtijd zijn nu in het overzicht opgenomen.

KLIK HIER