Fysiotherapie van Bommel - VV Nieuwkuijk

Fysiotherapie van Bommel

Samenwerking
Om de sportmedische begeleiding optimaal te laten verlopen heeft RKVV Nieuwkuijk een samenwerkingsverband met Fysiotherapie van Bommel Drunen-Vlijmen. We werken daarbij nauw samen met de verzorgers van RKVV Nieuwkuijk.

Bram van Laarhoven, Nienke Somers, Annelies van Kleef: sportfysiotherapeuten.
Een sportfysiotherapeut speelt een belangrijke rol bij preventie, voorlichting en advies bij mensen die sporten. In onze revalidatieopzet wordt multidisciplinair samengewerkt om behandeltrajecten optimaal te laten verlopen.

Floortje van Halder: sportrevalidatietherapeut.
In de praktijk ben ik verantwoordelijk voor de (medische) fitness. Daarnaast is het mijn taak om sporters met blessures op een verantwoorde manier te revalideren en te begeleiden bij hun terugkeer naar de sport. Samen met de sportfysiotherapeuten hebben wij veel expertise opgebouwd in het diagnostisch onderzoek en de sport specifieke revalidatie.

Om snel te kunnen handelen en daarmee het herstel te optimaliseren maken wij gebruik van een inloopspreekuur.

Vanaf 1 november 2021 wordt het volgende gehanteerd:
Het inloopspreekuur is iedere maandagavond tussen 18:20 en 19:10 uur en iedere vrijdagmiddag van 15:55-16:45 op de locatie Vlijmen.

Het is een vrij inloopspreekuur voor sporters die geblesseerd zijn geraakt. Hiervoor dien je je op de desbetreffende dag telefonisch aan te melden voor 12:00.

Tijdens dit inloopspreekuur wordt een eerste screening uitgevoerd en indien nodig een behandelplan opgesteld.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!