Fysiotherapie van Bommel

Samenwerking
Om de sportmedische begeleiding optimaal te laten verlopen heeft RKVV Nieuwkuijk een samenwerkingsverband met Fysiotherapie van Bommel Drunen-Vlijmen. We werken daarbij nauw samen met de verzorgers van RKVV Nieuwkuijk.

Annelies Mier: sportfysiotherapeut en werkzaam op locatie Vlijmen.
In de sportfysiotherapie kan ik mijn passie sport combineren met het beroep dat ik graag uitoefen. Een sportfysiotherapeut speelt een belangrijke rol bij preventie, voorlichting en advies bij mensen die sporten of willen gaan sporten. In onze sport- en revalidatieopzet wordt veel samengewerkt om behandeltrajecten optimaal te laten verlopen.

Stijn Verhagen: sportrevalidatietherapeut.
In onze praktijk ben ik verantwoordelijk voor de (medische) fitness. Daarnaast is het mijn taak om sporters met blessures op een verantwoorde manier te revalideren en te begeleiden bij hun terugkeer naar de sport. Na het behalen van mijn opleiding tot sporttherapeut heb ik mijzelf gespecialiseerd als conditie/hersteltrainer (Rehaboom). Samen met Annelies hebben wij veel expertise opgebouwd in het diagnostisch onderzoek en de sportspecifieke revalidatie .

Om snel te kunnen handelen en daarmee het herstel te optimaliseren maken wij gebruik van een spoedlijn en het inloopspreekuur. De spoedlijn is bedoeld voor sporters die een blessure in het weekend hebben opgelopen en graag binnen 24 uur gezien willen worden. Ook kun je via de spoedlijn een eerste advies over een opgelopen blessure krijgen.

Spoedlijn: 06-53445484 bereikbaar op zondagavond tussen 19:00 en 20:00 uur.

Het inloopspreekuur is iedere maandagmiddag op lokatie Vlijmen tussen 17:00 en 18:00 uur. Het is een vrij inloopspreekuur voor sporters die geblesseerd zijn geraakt. Hiervoor hoeft dus geen telefonische afspraak gemaakt te worden. Tijdens dit inloopspreekuur wordt een eerste screening uitgevoerd en een behandelplan opgesteld.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!