Priemsteeg 31
5251CW
VLIJMEN
tel. 073-5113926

De titel zegt het al, een gelijkspel deze keer. Aan de ambiance lag het niet. Mooi weer, Mexicaanse sferen in de kantine, veel publiek en een mooie opkomst van sponsoren van beide verenigingen in het kader van de Willy Naessens Derby Cup.

Het voetbal was rommelig. De eerste 10 minuten was Haarsteeg de iets bovenliggende partij. Met veel inzet herhaalde zij het recept van de eerdere ontmoeting. Gevaarlijk werd het niet.  Na zo'n 20 minuten werden we sterker.  Een aantal mooie combinaties volgden. Bij een combinatie kreeg Dorus een mooie kans. Helaas werd het doel niet gevonden. We scoorden de eerste helft wel 2 maal. Beide goals werden door (onzes inziens ;)) vermeend buitenspel afgekeurd. Bij 0-0 de thee opzoeken.

De hoop op een voor het publiek een voetballend betere helft, bleef bij de hoop op. Een rommelig spelbeeld met her en der mogelijkheden, maar geen hele grote kansen. Deze helft was het Haarsteeg die een doelpunt leek te maken. Ook hier een vlagsignaal en geen toegekende treffer.  Uitslag 0-0.

De directe concurrentie speelde gelijk, maar Margriet is een puntje ingelopen en de nieuwe nummer 2. Komende week thuis tegen Den Dungen. We zien iedereen graag op ons sportpark.