5524AA
STEENSEL
tel. 0497-515274

De aantekeningen van de reporter zijn kwijtgeraakt vandaar dat dit verslag deze keer wel eens rommelig kan overkomen.
Zoals Ton de 1e helft keepte leek hij wel onklopbaar. De 2e helft wees anders uit maar daar kon hij niet veel aan doen.  Steensel uit Steensel was onze tegenstander van vandaag. Een heuse topper omdat we beide 6 punten hadden uit 2 wedstrijden. Steensel was en is geen gemakkelijke tegenstander.
Toch komen we met 0-2 voor  omdat we beter met de gegeven  kansen omgaan dan de voorwaartsen van Steensel. Hun keeper was best wel goed maar  die van ons was gewoon een klasse beter. Onze sterspeler hield het dit keer 17 hele minuten vol. Discussie is of het hij was die de 0-1 maakte of toch niet?! De 2e helft leverde z'n beetje hetzelfde spelbeeld op als de 1e. Kansen over en weer. De grootste was voor Ad Bouman die nu ff Ad Brobby was. Of was de voorzet van Bas toch niet helemaal zuiver ?! Marijn melde zich op de reservebank waarbij de vraag van de staf kwam of ie geblesseerd geraakt was maat het antwoord luide: nee, het regent.  Hun scoorden 2 keer en wij, via uitblinker Bas, 1 maal. De 2e helft hadden we dus verloren maar zo werkt het niet in de grote mensenwereld.  Uitslag volgens voetbal.nl is gewoon 2-3 en dus 9 uit 3 voor ons. Over een paar weken Boxtel die ook 9 uit 3 hebben staan maar eerst volgende week thuis om 10 uur tegen Heeze uit Heeze. Komt dat zien, komt dat zien.