Kerkstraat 14
5253AP
NIEUWKUIJK
tel. 073-5114326

Zondagmorgen 10.00 uur. Eeerst een minuut stilte voor het overlijden van Roland van Esch, oud lid van de veteranen.
Dan moet er toch gewoon gebalt worden. We krijgen een gelijk opgaande wedstrijd te zien tegen vv Boskant, nieuwkomer in onze klasse.
Zij blijken een vriendelijke en prettige tegenstander te zijn.  Het wordt wel 0-1 door Rik en daarna 0-2 door henzelf.  Met veerkracht maken we redelijk snel gelijk na wat omzettingen. Doelpuntenmakers Barry en onbekend. Rik zet daarna de ruststand op het bord, 3-2. Nu dus in het goede doel gescoord. Meerdere kansen op de 4-2 zijn helaas niet besteedt aan Erik.  Zelfs niet vanaf de peanltystip! En dan is de voetbalwet dat je de gelijkmaker te verwerken krijgt. Marcel is daarna goed voor de 4-3 die hij maakt met zijn stropdas waar Bas 'm oplegde. Ton heeft niet zijn beste dag en wordt door de meeste van ons verantwoordelijk gehouden voor de 4-4.  In de laatste minuut weet Bas na een mooie aanval toch de winnende langs de keeper te werken. Hiermee is het gezicht van zijn zwager gered. Op naar de volgende beproeving, volgende week zondag uit naar vv Steensel .