Voetbalvereniging Nieuwkuijk heeft een kledinglijn van het merk Umbro.

Naast het officiële wedstrijdtenue zijn ook veel andere producten te bestellen. Vrijwel de gehele kledinglijn wordt voorzien van het VV Nieuwkuijk logo in dezelfde kleur als het Umbro logo. De prijzen zijn inclusief ons logo en BTW. Betalen kan alleen via iDeal.

Om de kosten zo laag mogelijk te houden, kunnen spullen afgehaald worden op ons sportpark. Na bestelling krijg je van ons bericht als het pakket klaar ligt. Vul dus je email adres in, zodat we contact met je op kunnen nemen. We hanteren vaste ophaalmomenten. Op de donderdagavonden vanaf 20 uur tot 22 uur en de zaterdagochtenden van 9 uur tot 13 uur kan het product/de producten opgehaald worden.  (alleen als er training/voetbal gespeeld wordt)

Heeft u andere speciale wensen? Dat kan. Neem contact met ons op via webshop@vvnieuwkuijk.nl

Er zitten nog geen producten in de winkelmand.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!