Veteranen 45+ weer met beide benen op de grond - VV Nieuwkuijk

Veteranen 45+ weer met beide benen op de grond

ZSC 45+2 (zon)

4 - 1

VV Nieuwkuijk 45+1 (zon)

Competitie

1e klasse 1

Datum

27 november 2022 10:00

Scheidsrechter

Anoniem

Accommodatie

Sportpark De Koolakkers
Koolakkers 5
5563AV
WESTERHOVEN
tel. 040-2040279

Na wekenlang geen verslag dan eindelijk weer een verslag. Na weken niet hebben hoeven te voetballen dan afgelopen zondag eindelijk weer de wei in. Uit naar ZSC uit Westerhoven. Langer onderweg dan op het veld.

Met het gemis van enkele dragende spelers toch het veld op met een prima selectie van 10 spelers. Op papier dan tenminste. De keeper van dienst was wat onzeker in het begin maar herstelde zich meer dan prima.

Verderop richting het vijandelijke doel liep het ook niet helemaal soepel. Flink wat gemiste kansen en regelmatig de bal naar de verkeerde kleur spelend. Dan kan het zo maar zijn dat je met een achterstand van 2-1 aan de thee gaat.

Na rust hetzelfde veld en dus ook hetzelfde verslag. Aan het einde stond op het scorebord 4-1 maar op de app 1-4. Foutje wedstrijdsecretaris van de Zwaluwen Sparta Combinatie.

Komende zondag de kans om ons te revancheren, thuis tegen de veteranen uit Steensel. Het gerucht gaat dat die altijd met de bus komen. Als je de bus niet ziet staan op het parkeerterrein dan staat ie in hun 16.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!